A reformátusok miért nem ismerik el a pápát?
Ilyen alapon a keresztények sem ismerik el, amiket a #2-es felsorolt. Az életmóduk nem "Biblikus"...
Még azt sem Jézus találta ki számukra, hogy nem nősülhetnek. Azt hiszik, hogy akkor élhetnek szent életet, ha nem "piszkítják" be a testüket közösülés útján. Pedig a Biblia nyilván mondja, hogy azok a szentek akik megtartják az Isten parancsolatait és a Jézus hitét.
Persze meg lehet csinálni nem lehetetlen nő nélkül élni... de nézd meg ugyanakkor azokat a papokat akik a kisgyerekekhez fordulnak ha "nem bírnak magukkal".
Értelmes gondolkozással ellentétben gátfutás, amit művelnek.
Mert elég sok eretnekséget tanítanak...
Meg egyébként sem indokolja semmi, hogy jobban el kell fogadni valami önjelölt felsőbbrendűt, mint a többieket.
De a mostani pápa jó fej. Őt szeretem.
Én mindig tiszteltem a pápákat, és egyéb tisztségben lévő katolikus egyházi személyeket. Nyomon is követem a munkájukat, olvasok róluk, és ha módom lenne rá, biztos elmennék Vatikánba is.
Én azt gondolom, egy igaz hívő református elismeri más vallás vezetőit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!