Ha valaki bánatában nem eszik, és nincs is kedve itt maradni, és éhenhal, az öngyilkosság?
Miért, miről szól, kedves Berta?:)
És miért gondolod, hogy hiba elküldeni?
Ezt nem mondod komolyan, hogy fogalmad sincs, miről szól a szöveg, csak nyomod ezerrel... Bár sejtettem már a kérdező előző kérdésénél is, ahol szintén hibáztál.
És azért hiba, Lost, mert pont olyan rohadt depis szövegű dalokat küldesz neki, amik nemhogy segítenének neki, hanem ellenkezőleg, hátráltatják. Még jobban beledöngölik a problémájába ahelyett, hogy kihúznák belőle.
Magyarázzam még részletesebben, vagy elég érthető így is?
Szerintem kezdd el tanulni az angolt, de sürgősen... :D
Számomra ez a legszebb,de a legszörnyűbb depressziókeltő zene. szerencsée angolt kicsit értem csak.
"Ezt nem mondod komolyan, hogy fogalmad sincs, miről szól a szöveg, csak nyomod ezerrel...."
Ez aranyos volt:)
Ismered azt a játékot, amikor valaki mond egy szót és a másiknak rögtön rá kell vágni, hogy mi jut róla eszébe?
7 éve hallgatom ezt a dalt és még itt vagyok.
De igazad van. Nem zenét kell hallgatni, hanem kommunikálni és élni.
@ Kérdező:
7. NE hallgass ilyen vackokat!
Szigorúan megtiltom. :D
(A szöveg borzasztó, a "zene" szintén. Ez kb. a mulatós lagzis szint...)
Tessék, válogass igényesebb zenéket például innen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__40..
@ Lost:
Igen, ismerem azt a játékot. És nem mondom meg, rólad mi (vagy inkább ki) jut eszembe... Gyanús vagy te nekem módfelett... :D
Igen, itt vagy. Sokan hallgatnak depis zenéket, és itt vannak. Sokan viszont nem...
Pintér Béciért viszont írj be magadnak egy piros pontot. :)
És zenét igenis kell hallgatni. Az élet egyik legnagyobb örömforrása lehet. Csak nem mindegy, hogy milyen. "Garbage in, garbage out." – Erre is vonatkozik.
Parancsolj :P
(egyébként nem szemétségből írom, de engem kiráz a hideg a szomorú mulatós zenéktől)
De az ilyet szeretem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!