Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zsidók! Nektek nem sértő a...

Zsidók! Nektek nem sértő a Claveland show, Family guy illetve a South park? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ezek a sorozatok főleg a rasszizmusra, illetve az antiszemitizmusra vannak kihegyezve.Rengeteg része szól zsidókról,és általában rossz színben tüntetik fel őket,csak úgy mint a kissebségeket, miért van ez? Ez azért is fura mert ezeket a sorozatokat részben zsidók írták.

2013. szept. 26. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akár Sacha Baron Cohenre is rákérdezhettél volna. Maga is zsidó, de a filmjeiben gúnyolja őket. Vannak akik értik a humort és meg tudják különböztetni a szándékos sértést a poéntól. A többi meg nem néz ilyesmiket.
2013. szept. 26. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a sorozatok sztem minden ismert vallást kifiguráztak.
2013. szept. 26. 12:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A zsidóknak nem lehet humorérzéke?
2013. szept. 26. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a sorozatok a világon MINDENT kiparodizálnak. Én mondjuk kifejezetten szeretem őket, adnak egy görbe tükröt a társadalomnak, és sok igazság is van bennük, poénba öltve.
2013. szept. 26. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

South Park meg Family Guy készítői zsidók, csak úgy szólok!

Kifigurázzák, de nem is annyira megsemmisítően, hanem inkább viccesen. Sőt gondolj bele: Cartman a dagadt és buta rasszista, aki mindig pórul jár, Kyle zsidó létére meg az igazságos és jószívű.

2013. szept. 26. 14:04
 6/11 A kérdező kommentje:
5: Tényleg? Még jó elolvastad a bővebben részt.
2013. szept. 26. 14:46
 7/11 A kérdező kommentje:
3 : én mondtam ilyet? Szerintem nem. Csak kiváncsi vagyok őket hogy érinti a dolog.
2013. szept. 26. 14:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért lenne sértőbb a zsidóknak, mint a keresztényeknek, ateistáknak, mexikóiaknak, kövéreknek, peruiaknak, tudósoknak, vagy akárkinek, de te persze csak a zsidókat emeled ki....
2013. szept. 26. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Csak szolok, hogy a zsidok tele vannak onironiaval:

http://www.youtube.com/watch?v=_5AUy9vTGpQ

2013. szept. 27. 09:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, es az ilyen tancokat figurazza ki az elozo. Ez ugyanis IGAZI, vallasos purimi mulatsag.

http://www.youtube.com/watch?v=Gd2wdHpWUy0

2013. szept. 27. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!