Mert nem gyászoljuk Jézust, hanem tiszteljük, és imádkozunk. Mindenki máshogy fejezi ki magát. Azt, hogy mi ellenezik Jézus karakterével azt ne te döntsd már el. Ízlések és pofonok. Lehet, hogy Jézus egy kis discora vágyik oda fönt. Lehet, hogy unalmas neki is élvezi.
Erre a kérdésre, nem is lehet értelmesen válaszolni mert marhaság.
2012. márc. 14. 20:33
2/11 anonim válasza:
Jézus legyen rugalmas Xd
2012. márc. 14. 20:33
3/11 anonim válasza:
Mit értesz show műsor alatt?
2012. márc. 14. 20:38
4/11 anonim válasza:
Gondolom a baptisták éneklését illetted ezzel, szerintem ez csak sima Istentisztlet, jót teszünk
2012. márc. 14. 22:44
5/11 anonim válasza:
Mert ezzel próbálják pótolni Isten jelenlétét...
2012. márc. 14. 23:45
6/11 anonim válasza:
Bár nem hiszem hogy szent énekeket ne lehetne énekelni, de szerintem is túlzás a show műsor.
2012. márc. 15. 09:43
7/11 anonim válasza:
Szerintem a Hit gyülisek csinálnak show műsort.
Viszont a gospelt imádom, pedig nem vagyok vallásos, de szeretek énekelni kórusban, mindegy mit.
2012. márc. 15. 11:25
8/11 anonim válasza:
Mert eleve vicc az istentisztelet, egy olyasvalamit tiszteltek, akire, amire nincs bizonyíték, csak a fejetekben létezik.
2012. márc. 15. 12:23
9/11 anonim válasza:
Mert az ember megint (nem először a történelemben) elért oda, hogy ő akarja megszabni a feltételeket a vallásban. Hogy ha valami neki kényelmes, és élvezi, úgy gondolja Istennek is tetszik.
Láthatod az első pár hozzászólót.
Az elsőnek feltennék egy kérdést: Honnan tudjuk akkor mondjuk, hogy Jézus nem azt akarja, hogy az emberek közösüljenek a templomokban, mint mondjuk néhány ókori népnél?
2012. márc. 15. 13:33
10/11 anonim válasza:
Az Ószövetségi próféták között is volt aki 'showműsort' rendezett, lásd Illés összecsapását a Baál prófétáival. Ha lett volna abban az időben média, akkor biztos vagyok benne hogy meghívta volna Illés próféta a tv-társaságokat is. Egyébként pedig, ha a sátán ilyen előszeretettel használja a médiát az emberek kötelékben tartására, akkor Isten miért ne munkálkodhatna és szabadíthatna meg embereket a televizión keresztül?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!