Simpson család, South Park vagy Family Guy? Neked melyik tetszik jobban? :D
A South Park. :)
Az első néhány évada legalábbis.
South Park (kb első 8 évad)
Simpson család:D
South park - Addig volt jó amíg kézzel rakták össze..
Family guy - Régen tetszett de mióta "megértem" azóta nem jön be.
Simpson család - Nem hiába van 25 évadja..
A Simpson család nem igazán jön be nagy ritkán megnézem ha a comedy centralon pont belebotlok de úgy nem köt le.
A South Park régen bejött kb az 1-10 éved, utána lévő részek szerintem már elég gagyik. Nekem is az tetszett amikor kézzel rakták össze és nem mozgott se a lábuk se az ujjuk hanem a léptük is ilyen pattogó volt, de ez az új animációs változata már annyira nem jön be. Persze vannak jó történeteik, de már nem olyan viccesek mint a régiek, szóval a South Park régen nagy kedvencem volt, de ma már nálam elsüllyedt.
A Family Guy a nagy kedvencem bár abból a 9. évadig minden részt láttam, és egyenlőre meg is untam a sorozatot. A Cleveland show is úgy ahogy leköt az is vicces, de az Amerikai faterből még csak néhányat láttam arról még nem tudok véleményt mondani.
Tetszik ez a kérdés.
Simpson család: nem értem népszerűségének okát. A karakterek külalakja visszataszító, a "poénok" nagyon langyosak, gyengék, manapság kevés, az egyszerű embernek talán elég. Nem erősödött a korral.
South Park: sokkal szórakoztatóbb, lehet rajta nevetni, van helye. 10.évadtól viszont kuka.
Family Guy: fényéveket ver a többire. Mesterien ötvözi az intellektualitást és a mély pszichológiát a mocskos humorral. Élvezéséhez kellőképp tájékozottnak és intelligensnek kell lenni. Egyszerű embereknek nem ajánlott...
A kutya karaktere és személyisége nagyban utal a készítők zsenialitására. ...és egyre jobbak a részek.
Csak a Simpson család :)
másik kettőben cseppet sem tetszenek a rosszindulatú,primitív,paraszt párbeszédek amik alapjai mindkettőnek ahogy észrevettem..szóval a tálalás nagyon nem mind1 nálam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!