Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Simpson család, South Park...

Simpson család, South Park vagy Family Guy? Neked melyik tetszik jobban? :D

Figyelt kérdés
Persze ha másik animációs "felnőtt" sorozat a kedvenced, azt is leírhatod :D Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik tetszik jobban :D

2013. júl. 3. 19:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
South Park alap Simpson család az gagyi a Family Guy is jó de a South Park jobb
2013. júl. 3. 19:27
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Family Guy
2013. júl. 3. 19:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A South Park. :)

Az első néhány évada legalábbis.

2013. júl. 3. 19:33
 4/13 anonim ***** válasza:

South Park (kb első 8 évad)

Simpson család:D

2013. júl. 4. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát én ezekből már minden részt láttam és jelenleg a Texas királyai a kedvencem, utána az Amerikai fater, South Park, Simpson és Family Guy.
2013. júl. 8. 10:30
 6/13 anonim válasza:
100%

South park - Addig volt jó amíg kézzel rakták össze..

Family guy - Régen tetszett de mióta "megértem" azóta nem jön be.

Simpson család - Nem hiába van 25 évadja..

2013. júl. 12. 09:29
 7/13 anonim ***** válasza:

A Simpson család nem igazán jön be nagy ritkán megnézem ha a comedy centralon pont belebotlok de úgy nem köt le.

A South Park régen bejött kb az 1-10 éved, utána lévő részek szerintem már elég gagyik. Nekem is az tetszett amikor kézzel rakták össze és nem mozgott se a lábuk se az ujjuk hanem a léptük is ilyen pattogó volt, de ez az új animációs változata már annyira nem jön be. Persze vannak jó történeteik, de már nem olyan viccesek mint a régiek, szóval a South Park régen nagy kedvencem volt, de ma már nálam elsüllyedt.

A Family Guy a nagy kedvencem bár abból a 9. évadig minden részt láttam, és egyenlőre meg is untam a sorozatot. A Cleveland show is úgy ahogy leköt az is vicces, de az Amerikai faterből még csak néhányat láttam arról még nem tudok véleményt mondani.

2013. júl. 31. 21:58
 8/13 józsijózsijózsi válasza:
36%

Tetszik ez a kérdés.

Simpson család: nem értem népszerűségének okát. A karakterek külalakja visszataszító, a "poénok" nagyon langyosak, gyengék, manapság kevés, az egyszerű embernek talán elég. Nem erősödött a korral.

South Park: sokkal szórakoztatóbb, lehet rajta nevetni, van helye. 10.évadtól viszont kuka.

Family Guy: fényéveket ver a többire. Mesterien ötvözi az intellektualitást és a mély pszichológiát a mocskos humorral. Élvezéséhez kellőképp tájékozottnak és intelligensnek kell lenni. Egyszerű embereknek nem ajánlott...

A kutya karaktere és személyisége nagyban utal a készítők zsenialitására. ...és egyre jobbak a részek.

2013. okt. 30. 01:28
 9/13 A kérdező kommentje:
Nekem is pont ez a véleményem a Family Guy-ról. Egyébként én mind a 3 sorozatot szeretem. Amúgy így ha megy a TV-ben ilyen animációs felnőtt sorozat, mindet megnézem, csak nem lesz mind kedvenc. :D A Family Guy-ra visszatérve, volt egy olyan rész, amikor átlag amerikaiaknak mutatták meg a sorozatot. Olyanoknak, akik még nem látták. És hát... nem nagyon értettek, hogy enyhén fogalmazzak. Miután megnézték a sorozatot maga a készítő, Seth MacFarlane kérdezte meg a véleményüket. Senkinek nem tetszett az ott levők közül :D Innen is látszik, ahogy Te is mondtad kedves válaszoló, hogy ez nem átlag embereknek való. A legtöbb ember, aki kedveli ezt a sorozatot, az teljesen egyetért a készítő nézőpontjaival. :D
2013. okt. 30. 08:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Csak a Simpson család :)

másik kettőben cseppet sem tetszenek a rosszindulatú,primitív,paraszt párbeszédek amik alapjai mindkettőnek ahogy észrevettem..szóval a tálalás nagyon nem mind1 nálam:)

2013. nov. 10. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!