Simpson család, South Park vagy Family Guy? Neked melyik tetszik jobban? :D
Simpson család: nem szeretem, de ez nálam inkább nosztalgia, mert amikor gyerek voltam, divatba jött és mindenféle termékek készültek róla. Egyik barátnőmnek pl. van egy Bart-os fali dísze :D Nem is beszélve a vicces pólókról, amiket a rajongók viseltek. A mai napig tisztán emlékszem rájuk, főleg a 'Raki power man' - amelyikben Bart egy hatalmas palackot tett az apja orra alá.
South Park: az első 4 évadot jobban szeretem, az ötödik évad részei olyan rosszul sikerültek, hogy a Kenny halála utáni részeket nem néztem többet. Még a volt osztálytársaim is eltávolodtak az új évadoktól. Még akkor sem ültek a TV (vagy inkább a gép) elé, amikor visszahozták Kenny-t. DE azt hozzáteszem, hogy 1-1 évadban voltak azért nagyon vicces részek, mint pl. a Medvedisznóember. Ezen akkorákat röhögtem a barátnőmmel (akié a Bart-os fali dísz), hogy majd leestünk a forgószékekről xDDDD
Family Guy: láttam 1-2 részt. Egyáltalán nem szeretem. Tök idétlen nekem. Vagy csak nem vagyok vevő az ilyesfajta poénokra :D
a South park volt sokáig nekem a nagy kedvenc, kb a 10. évadig. max még a 11., 12.-es amiben vannak jó részek, de 13.-as tól már csalódás.
a Family guyban én csak Bryant és Stewiet szeretem, ha ők nem lennének, valószínüleg nem nézném a sorozatot, a többi karaktert nem nagyon bírom. Peter pl szörnyen idegesítő. azt meg sosem értettem, hogy Meget miért utálják kollektívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!