Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Simpson család, South Park...

Simpson család, South Park vagy Family Guy? Neked melyik tetszik jobban? :D

Figyelt kérdés
Persze ha másik animációs "felnőtt" sorozat a kedvenced, azt is leírhatod :D Csak kíváncsi vagyok, hogy kinek melyik tetszik jobban :D

2013. júl. 3. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Simpson család: nem szeretem, de ez nálam inkább nosztalgia, mert amikor gyerek voltam, divatba jött és mindenféle termékek készültek róla. Egyik barátnőmnek pl. van egy Bart-os fali dísze :D Nem is beszélve a vicces pólókról, amiket a rajongók viseltek. A mai napig tisztán emlékszem rájuk, főleg a 'Raki power man' - amelyikben Bart egy hatalmas palackot tett az apja orra alá.

South Park: az első 4 évadot jobban szeretem, az ötödik évad részei olyan rosszul sikerültek, hogy a Kenny halála utáni részeket nem néztem többet. Még a volt osztálytársaim is eltávolodtak az új évadoktól. Még akkor sem ültek a TV (vagy inkább a gép) elé, amikor visszahozták Kenny-t. DE azt hozzáteszem, hogy 1-1 évadban voltak azért nagyon vicces részek, mint pl. a Medvedisznóember. Ezen akkorákat röhögtem a barátnőmmel (akié a Bart-os fali dísz), hogy majd leestünk a forgószékekről xDDDD

Family Guy: láttam 1-2 részt. Egyáltalán nem szeretem. Tök idétlen nekem. Vagy csak nem vagyok vevő az ilyesfajta poénokra :D

2013. nov. 10. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Futurama :)
2014. júl. 17. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

a South park volt sokáig nekem a nagy kedvenc, kb a 10. évadig. max még a 11., 12.-es amiben vannak jó részek, de 13.-as tól már csalódás.

a Family guyban én csak Bryant és Stewiet szeretem, ha ők nem lennének, valószínüleg nem nézném a sorozatot, a többi karaktert nem nagyon bírom. Peter pl szörnyen idegesítő. azt meg sosem értettem, hogy Meget miért utálják kollektívan.

2015. ápr. 6. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!