Jézus előtt, akik a zsidó törvény alapján megkapták a büntetést, üdvözülhetnek?
Majd az Úr eldönteni...
Hallgass inkább zenét!
http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo
Este pedig X-Faktor.
Szia 2-es!
mit jelent méltó életet élni?
Mert méltók soha semmire nem leszünk,hiszen mindent kegyelemből kapunk.
De az igaz,hogy nem tápláljuk a testet a kivánságokra.
Vagyis azzal elégedjünk meg,amink van,amit az élet ajándékozott,és azért adjunk hálát.
"Mert méltók soha semmire nem leszünk,hiszen mindent kegyelemből kapunk. "
A csecsemő pörkeltet is,ugye?
Hol is írja ezt a kegyelmes téveszmét a Biblia?
Szeretném elolvasni, hogy mit szoktatok rosszul értelmezni...
Ez a Hitről szól.
Nem vagyok méltó,hogy hajlékomba jöjj,hanem csak egy szóval mond,és meggyógyul az én lelkem.
A nem vagyok méltó,az én olvasatomba azt jelenti,hogy nem érdemből,tehát nem szolgáltam rá,hanem kegyelemből kapok valamit.
. Zsolt 25,10
Az Úrnak minden útja kegyelem és hűség azoknak, a kik szövetségét és bizonyságait megtartják.
4. Zsolt 32,10
Sok bánata van a gonosznak, de a ki bízik az Úrban, kegyelemmel veszi azt körül.
5. Zsolt 62,13
Tiéd Uram a kegyelem is. Bizony te fizetsz meg mindenkinek az ő cselekedete szerint!
6. Zsolt 89,15
Igazság és jogosság a te királyi székednek alapja; kegyelem és hűség jár a te orczád előtt.
7. Zsolt 103,4
A ki megváltja életedet a koporsótól; kegyelemmel és irgalmassággal koronáz meg téged.
8. Zsolt 130,7
Bízzál Izráel az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és bőséges nála a szabadítás!
9. Dn 1,9
És az Isten kegyelemre és irgalomra méltóvá tevé Dánielt az udvarmesterek fejedelme előtt;
10. Hós 2,18
És eljegyezlek téged magamnak örökre, és pedig igazsággal és ítélettel, kegyelemmel és irgalommal jegyezlek el.
11. Hós 10,12
Vessetek magatoknak igazságra; arassatok kegyelem szerint! Szántsatok magatoknak új szántást; mert ideje keresnetek az Urat, mígnem eljő, hogy igazság esőjét adjon néktek.
12. Hós 14,5
Kigyógyítom őket hűtlenségökből; szeretem őket ingyen kegyelemből, mert elfordult tőlök az én haragom.
13. Zak 12,10
A Dávid házára és Jeruzsálem lakosaira pedig kiöntöm a kegyelemnek és könyörületességnek lelkét, és reám tekintenek, a kit átszegeztek, és siratják őt, a mint siratják az egyetlen fiút, és keseregnek utána, a mint keseregnek az elsőszülött után.
14. Lk 1,28
És bemenvén az angyal ő hozzá, monda néki: Örülj, kegyelembe fogadott! Az Úr veled van, áldott vagy te az asszonyok között.
15. Jn 1,14
És az Íge testté lett és lakozék mi közöttünk (és láttuk az ő dicsőségét, mint az Atya egyszülöttjének dicsőségét), a ki teljes vala kegyelemmel és igazsággal.
16. Jn 1,16
És az ő teljességéből vettünk mindnyájan kegyelmet is kegyelemért.
17. Jn 1,17
Mert a törvény Mózes által adatott, a kegyelem pedig és az igazság Jézus Krisztus által lett.
18. Csel 4,33
És az apostolok nagy erővel tesznek vala bizonyságot az Úr Jézus feltámadásáról; és nagy kegyelem vala mindnyájukon.
19. Csel 18,27
Mikor pedig Akhájába akara átmenni, buzdítván őt az atyafiak, írának a tanítványoknak, hogy fogadják be őt. Ki mikor odajutott, sokat használa azoknak, kik hittek vala a kegyelem által:
20. Rm 1,7
Mindeneknek, a kik Rómában vagytok, Isten szerelmeseinek, hivatalos szenteknek: Kegyelem néktek és békesség Istentől, a mi Atyánktól és az Úr Jézus Krisztustól."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!