Álmodtatok e már Istennel vagy Jézussal?
Nekem volt egy furcsa álmom,nem láttam Istent de beszélt hozzám. Most nem akarom elmondani,hogy mit mondott de eléggé elgondolkodtat az ,,üzenet,, ha egyáltalán nevezhetem annak.
Csak azt szeretném tudni,hogy valakivel történt még hasonló eset?
Baptista keresztyén vagyok.
A komolytalan válaszokat kérem tartsa meg mindenki magának.
Köszönöm!
Álmodtam egyszer Jézussal. Nagyon érdekes, de egyben nyomasztó álom volt.
Meg vagyok keresztelve katolikusnak, de nem gyakorlom a vallásom.
Az álom:
Egy hosszú, kör alakú, fából készült folyosón álltam, ekkor a folyosó végén megjelent egy kb. 30 év körüli férfi. Áradó szeretetet éreztem. Mosolygós, vidám arccal elindult felém. Mire közel ért hozzám, hirtelen megváltozott a kinézete. Először úgy nézett ki, mint Jézus, de utána átváltozott egy kevésbé barátságos emberré. Hirtelen előrántott egy injekciót és belém akarta szúrni, de én gyorsan kikaptam a kezéből, és beleszúrtam a nyaka aljába. Ekkor hirtelen összerogyott, és kómás állapotba került. Ekkor erős lelkiismeret-furdalás töltött el a tettem miatt - Miért nem hagytam, hogy belémszúrja az injekciót? Miért bántottam?- ehhez hasonló gondolatok formálódtak meg bennem. Ezután hirtelen nagyon furcsa dolgokat kezdett el mondani az ájultan fekvő ember: "Miháel szeret, Miháel érez, Miháel lát, Miháel alszik, Miháel......" és így folytatta felsorolásszerű-hangsúllyal beszédét a férfi.
Szervusz
Az álomban történteknek nem sok köze van a valósághoz. Lehet nagyon erős hatással az emberre. Én a napokban retteneteset álmodtam és amikor a kínok között fölébredtem, könny jött ki a szememből az örömtől, hogy csak álom volt, de az egész napom hangulatára rányomta a bélyegét.
Istennel pedig napi kapcsolatban vagyok, amikor hozzá fordulok imában, és naponta olvasom a Szavát. Ez egy csodálatos kapcsolat, barátság, ami semmivel sem pótolható. Olykor, amikor kérem hogy mutasson irántam szeretetet, érezhetően, mert nagy szükségét érzem, és képzeld el, amikor érzem, hogy megadja nekem. Ez valami felemelő érzés!!
Ezt a barátságot minden embernek kínálja Isten. És ez nem álom. Ez a valóság.
Szívből kívánom, ismerd meg.
Üdvözlettel: Zita
Az első túl sok kávét ivott, vagy nem tudom mi és halózik. A kérdezőnek meg annyit, hogy akkor azokkal mi van, aki egy másik valláshoz tartozik és az ő istenüket "látják".
Megmondom hogy van ez! Sokat gondolkozol valamin, vagy nézel valamit, vagy olvasol és az belerögzül a tudatodba. Én egyszer még régebben megnéztem a Péntek 13 6. részét, és Jason Voorhees-ről álmodtam, hogy kerget, mégse hiszem azt, hogy a valóságban bármi terve is lenne velem. Vagy egyszer az egyik exemről álmodtam, pedig tudom, hogy az a hajó már elment rég. Az álom és a képzelgés pont annyit ér, mint az "álom és a képzelgés".
... és nehogy azzal gyere, hogy ez másfajta, szinte valós álom volt, mert ez szokott a magyarázat indoklása után következni.
Első vagyok
Soha sem használtam drogokat, kávét sem iszom, mert szívrohamot kapok tőle, így is elég feszült vagyok.
Álmodtam, de már nem vagyok benne biztos, hogy az én álmom volt.
Az a fény a nappaliban arra kényszerített, hogy magamba szùrjak egy kést. Hiába nem akartam.
12:46
Az biztos nem Jézus volt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Első elég érdekes állom lehetett amit leírtál. Nem gondolkodtatott el,hogy vajon miért álmodtad úgy abban a formában Jézust?
Zitus szépen megfogalmaztad, köszönőm.
Kedves harmadik nem fogok azzal jöni,hogy ez más meg stb. Lehet igaz a magyarázatod is mert az agy az mindig dolgozik még alvás közben is.
Na de akkor elmondom,hogy mit álmodtam;
amire tisztán emlékszem az az,hogy egy hang szolalt meg ami a következöket mondta ,,A BÖLCS EMBER KIMARAD A SÁSKAHAD TÁMADÁSÁBÓL!,, miután ez elhangzott megjelent ugyan ez a mondat leirva nagyon fényes betükkel,nagyon rövid idöre érzékeltem mert utána hirtelen megébredtem. Csak az a helyzet,hogy nem tudtam pár percig látni és nem tudtam külömbséget tenni az álom meg az ébrenlét között. Tehát mintha az időbe ragadtam volna ha értitek mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!