Tényleg ennyi fundi van hazánkban, vagy csak erre az oldalra jellemző?
Hogy kalapácsos ember szavaival éljek: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskri..
"Mielőtt ezt a fórumot elkezdtem látogatni, azt hittem, hogy a hívő emberek többsége már legalább 50 éve túl van az evolúció, az ősrobbanás és a Bibliával nem kompatibilis tudományos eredmények tagadásán."
Pontosan így voltam vele én is, de aztán tudomásul vettem, hogy még mindig léteznek fundamentalista, a Bibliát szó szerint értelmező emberek, akik olyan tényeket tagadnak, mint az evolúció.
Tényleg ennyire nagy a tudatlanság országunkban, vagy csak ezen az oldalon éli ki magát az összes ilyen ember?
"hála Istennek, aki nem érdem szerint, hanem ajándékba adott nekünk mindent, hogy senki ne kérkedjék."
Vicces, ez inkább arra enged következtetni, hogy nincs Isten, mert az ember sohasem azt kapja, amit megérdemel, hanem, amit kap. Tehát független egy égi hatalomtól a sorsunk, mert mi más alapján ítélkezne a jóisten, mint az érdem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!