Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudnátok imádkozni értem?

Tudnátok imádkozni értem?

Figyelt kérdés
Nem régiben egy olyan problémával szembesültem, amit jelenlegi képességeim szerint nem tudok megoldani. Barátnőmék családjával igyekszem megtalálni a hangot, de olykor minden próbálkozásom ellenére nem sikerül. Előkerül az ő oldalukról az én tájszólásom, az én oldalamról pedig, hogy nem tudom mindig jól kezelni a nem asszertív, sértő, bántó megfogalmazásmódot az édesanya és az anyai nagyszülők felül. Én most igyekszem pszichológusi segítséget kérni, illetve az ismerősi körömben tanácsot kérni, de úgy érzem ide az Úrtól jövő türelemre és erőre is szükségem van. Megtennétek, hogy imádkozzatok értem/értünk párommal, hogy minél hamarabb meg tudjuk oldani ezt a helyzetet? Hálásan köszönöm.

2013. aug. 28. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Imádkozom érted.

Az ilyen embernek vagy nyalsz, vagy elküldöd a fenébe.

2013. aug. 28. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Isten megpróbál és tanít. Ez s lehet az eszköze, hogy tanuld meg az ilyen helyzetet megoldani, mert ki tudja mikor lehet még rá szükséged.
2013. aug. 28. 22:25
 3/5 mustafa33 ***** válasza:
0%
Először azt hittem lány vagy aki barátkozik egy másik lányal. Tovább olvasva kaptam észbe, hogy ma barátnővel (meg barátal) élnek együtt az emberek. Ebből a kifejezésből még a szeretet szava is kiveszett. Csak barátság van. Na ez édes kevés az Istennek. Mert Isten szemében bűnben éltek. A katolikusok 6. protestánsok 7. parancsolata szerint. Aki imádkozna érted, az esetleg azért imádkozhat, hogy vegyétek fel a házasság szentségét.
2013. aug. 29. 00:06
 4/5 A kérdező kommentje:
bocsáss meg mustafa33, de elhamarkodott következtetésre jutottál. Külön élünk és nem élünk nemi életet.
2013. aug. 29. 06:31
 5/5 mustafa33 ***** válasza:
43%

Akkor bocs, de éppen ez a bajom a barát kifejezézel, hogy manapság nem lehet tudni ki mit ért alatta. Régies kifejezésel klaszikus értelemben barátot, szeretőt, élettársat, vőlegényt, udvarlót...?

Igaz, ez is értelmi anglicizmus (boyfriend, girlfriend).

2013. aug. 29. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!