Ti hogy szoktatok imádkozni?
Térdelve és lehajtott fővel.
Először elmondom a "Mi Atyánk"-ot aztán hálát adok Neki mindenért. Aztán Jézussal megosztom a személyes dolgaimat, kérem az Ő áldását és segítségét/védelmét valamint a bűnért való megbocsájtást.
Majd imádkozok az emberekért/barátaimért/családomért és azokért akiket üldöznek Jézus nevéért.
Több nem jutott eszembe ezzel kapcsolatban.
Szia!
Én pontosan úgy, mintha valamelyik szerettemmel beszélgetnék, például az Édesapámmal. Számomra a legfontosabb a bizalom, a belső egyszerűség, az őszinteség. Egyszerűen jól esik megosztani Vele az örömöt - amiért hálát adok neki, a nehézségeket - amikben kérem a segítségét. Én ezekkel kezdem. Ezután jön a felismert személyes bűnök megbánása, a tőlük való szabadulás kérése.
Természetesen szoktam másokért is imádkozni, akik betegségben, próbákban vannak.
Üdv. Péter
Csatlakozom a 4, 5-ös válaszolókhoz.
A tiszteletteljes testtartás a lényeges, nem az hogy most hason csúszunk vagy sem, mert a szív állapot számít.
az ima Tiszteletteljes beszélgetés Égi Atyánkkal.
Nagyon fontos a sorrendiség, amit Jézus etalonként leíratott.
Elsősorban Isten nevének megszentelése igazolása akaratának megvalósulását említem meg, aztán jöhetnek a helytelenségek megvallása, segítség kérése a kijavításukért, és nem utolsó sorban hála adás a sok jóért akár szellemi akár fizikai vagy érzelmi legyen.
S ezeket a fia Jézus nevében tárom elé meghallgatás céljából
Magam is kérem a rászorultaknak a segítséget,
ezeket a saját szavaimmal, mivel a Teremtő rám kíváncsi nem a betanult semmit mondó üres szavakra ugyan azokat mormolva.
Katy weaver
"Magam is kérem a rászorultaknak a segítséget,
ezeket a saját szavaimmal, mivel a Teremtő rám kíváncsi nem a betanult semmit mondó üres szavakra ugyan azokat mormolva"
Katy, miért gondolod, hogy egy kötött ima nem lehet szívből szóló,átgondolt, ez enyhén szólva sértő, amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!