Kedves JT testvérek belegondoltatok ti már abba a változatba. Hogy ha netán ne adj isten és téves tanokat követtek akkor mi vár rátok?
Persze én nem tagadom,hogy minden benne van a pakliban. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy inog a hitem csak azt, hogy minden lehetséges semmi nincs kizárva, mert végül is csak egy igazság van. De én Jézus párti vagyok és igyekszem betartani azt az egyetlen kérését az emberekkel szemben, hogy szeresd felebarátodat mint magadat. Nem tudom ha ettől én jobb ember vagy jobb hívő leszek mint egy JT de úgy gondolom,hogy ez elég ahhoz,hogy Jézus követőjévé váljak.
Jó éjszakát mindenkinek!
kérdező: ne vitatkozz a jt-el. nem lehet velük beszélgetni. az egész "vallásuk" a saját igazukért megy (ön felmagasztalás) hagyd rájuk ők minden meg tudnak magyarázni, hisz biblia kutatóknak, és professzoroknak hisznek, mint maga KG biblában :).
1 érv, amiért hamis vallásotok: tiltjátok a vért életmentésre, holott a KG bibliában, szósem volt erről!
aztán, kedves "professzorok, okos emberek" átfordították a bibiliát, és Jézust a háttérbe szorították mint "isten fia" és a vért, így sok beteg embert akinek vérre lett volna szüksége, ti a "professzorok" a halálba küldnék a hamis fordításukkal, elveikkel, (legálisan) eséjt nem hagyva a megtérésre. és igen még az 60 években, nemmvolt, olyan fejlett az orvos tudomány, hogy a vért, mesterségesen, tudták volna pótolni, így sok szerencséntel belehalt a "professzorok" kutatásaitól. erről ennyit
2 érv: szintén fel kell hoznunk a kg-bibliát, abban tisztán bele van írva hogy" aki hozzá tesz e tekercsez, azt isten csapásokkal fogja sulytani. ti nem hogy elvettetek, de hozzá is tettetek. és a ti saját újfordításotoknak mondtok ellen mivel ti is bele írtátiok az óva intést.
3-ik érv: semmibe veszitek az evangélum szavait, hisz bele van írva hogy: "nem törvény alatt vagytok, hanem kegyelem áltan Krisztus kegyelme által!
erre ti törvényényeket szabtok, hogy aki cigizik, vagy iszik vagy bármien más bűnt követ el, az már nem is mehet a paradicsomba? a bibila az írja: ne az a bűn amit cselekszel, hanem az, hogy nem ismered az Úrat mert ha ismernéd nem cseleknéd azt"
4-ik érv: tagadjátok a szentszellemet, amit ti "isten teremtő tevékeny erejének" fogtok fel holott ez a szent lélek ami vezeti a megtért embert! Jézus befogadása, és a szentlélek átérzése nélkül nincs megtérés. mert hiába merítkeztek alá, ha istennel nem vagytok közösségben.
nagyából ennyi lett volna. köszönöm hogy elolvastátok jt-ik, és jobb lenne ha elgonolgodnátok ezen. és még valami egy fontos dolog. a bibliát nem tudomány éa tanulmányozással lehet megismerni! hanem szellemileg! ha tanulmányozzátok, és nem veszitek az igéket, és a szentszellemet hiába merítkeztek alá, a cselekedeitek nem isten beszédét követik, hanem egy "biblia kutatóét" hol mehetnek ezek a bibliakutatok istenhez?? hogy ezek meg cáfolják isten szavát??? és még azt mondjátok nincs pokol! jah, nincs pokol hisz könnyebb a széles utat választani, mint a keskeny utat, a keskenyút televan küzdelmekkel, és harcal, de az életre visz. a szélesút könnyű, és járható, a halálra visz" és miért? nert azt mondjátok nincs pokol! jó éjszakát.
azt állítjátok, hogy vért adni bűn isten szemében, és
elveszik a lelketek ha vért adok/kaptok... namost.. ha
például. valami hozzátartózótoknak lenne szükség rá
nem adnátok vért? csak hogy örök életetek legyen? és
miért áldoznátok fel az örök életeteket egy emberért?
nem az az igazi irgalmasság és szeretet? miért nem
adnátok fel az örök életeteket például a kis
gyermetekért? veszteni nem veszítetek vele, max
örökre alszotok.
namost... a válaszotok erre az, hogy jehova
föltámassza a szeretteiteket. nade... akkor miértelme
nálatok az alámerítkezés és a megtérés ? fölösleges?
ennyire akarja jehova hogy megfelejjetek neki? még azt
is hagyná hogy végig nézzétek a vérhiányban szenvedő
embertársaitokat? ilyen egy isten ? én úgy hallotam,
hogy isten mindent megbocsájt, na de pont a vért
tiltalná, és ráadául életmentésre? nem ellent mondás
ez jézus tetjeire? ő a vérét adta az emberért! hol van
nálatok az irgalmasság? tényleg hagynátok meghalni
egy embert csak azért h örökké éljetek? és ha adtok ?
nem veszítetek vele! ugye? jah és még valami, aki
nálatok cigizik, vagy valami kisebb bűnt tesz, az már
kitagadjátok a közöségetekből ? ti nem követtek el bűnt
hehovatanúják? elevenen bűnösen születtetek. isten
szemében ninvs olyan hogy ez nagyobb bűn, ez kissebb
bűn, neki minden bűn, az bűn! tehát ha pl.ul. én jehova
tanúja vok, és leszokok a cigiről minden káros
szenvedéjemről, akkor én tiszta vagyok istenszemében.
és ha nem birom önkielégités nélkül? mert valahogy
segigetiáíte kell az emgernek magán, nem mindig van
nő kéznél! te ha megcsinálom, már meg is buktam isten
szemében, és nem élhetek örökké? igazságos ez? kérlek
titetek, hogy jöttök bizonygatni, akkor lényszives, ne
biblia kutató cikkekkel, és az újfordítássa gyertek
hanem az eredeti Károli Bibliából írkáljatok.
Kedves tanú!
Most éppen azt is mondanám,hogy összetévesztetted a szezont a fazonnal mert ez pont olyan.
Szavaidból azt vettem ki,hogy te vagy ti magatokat hasonlítjátok Jézus tanítványaival. Nem gondolod,hogy ez egy túl merész állítás?
Pont ti!-akik egyszer egy évben emlékeztek meg Jézusról holott a Biblia sehol nem írja ezt,és olyan módon teszitek ezt,hogy szinte okkultizmusnak nevezném amit tesztek.
Pont ti!-akik megtagadjátok Jézus Istenségét,holott a Biblia tisztán és érthetően kimutatja és kimondja,hogy Jézus maga Isten és Ő a kezdet és a Vég.
Pont ti!-akik egy földi szervezet mögé bujtok, és azt mondjátok,hogy csak az nyerheti el jehova országát aki követi e szervezet tanításait.
Pont ti!-akik a szervezetet Jézus elébe helyezitek vagytok azok a kiválasztottak.
Igazán?
Aki nem tudja sajnos beveszi,de tudnotok kell azt is,hogy mindazok lelkéért akik követik e hamis tanításokat ti feleltek,mert ártatlan embereket csaltok egy olyan hálóba ahonnan nehéz menekülni.
kérdező, hagyd őket! Nem tudják mit cselekszenek. Én vagyok az, aki leírt pár érvet a tanítésaikból hogy mit cselekszenek, de látod figyelembe se veszik. Az ördög eléggé behálózta őket. Ők nem hisznek a pokolban, milyen jó, nincs pokol, csak megcsemmisülés= széles út!
Akik a pokolban hisznek, azok küzdenek Krisztussal és ellenállnak a rossznak, harcornak, a szenszellemel, a fegyverük az ima, és betöltekezés, az életük egy harc, egy kemény harc, akik Krisztus mellett vannak, azok elismerik a poklot, mint valódi helyet, és azt is tudják hogy van pokol, és démonok, akik beleszálnak az emberi elmékben mint pl. (bibliakutatók) ebből tudják azt is, hogy van szentszellem is, ami betölti az embert csupa békével, szeretettel. Akik nem ismerik a poklot, nem ismerik a szentléleket sem, és itt a legnagyobb baj. Ez a keskeny út, ami az életre visz. De azt higyétek hogy fizakailak szenvednek az emberek a pokolban. Nem! Hanem a lelk az tovább él, egy állapodban, ahogy kizárt az isten, isten nélküli állapodban bolyong a lelkek ezt hívják bokoli szenvedésnek! Voltatok már depressziósak, pánik betegek, szorongtatok már ? Na ehhez hasonló ez az érzés, csak milliárdszor rosszabb, és elviselhetetlel. Aki nem tért meg szívvel, lélekkel, és a szentszellemel, az Úrnak az tisztátlan lelk, így nem a szennyes lelkeket nem engedi be a menybe, ahogy csupa tisztaság, és szeretet van. Ezért kell megtérni, és küzneni Jézussal, és nem a hülyeséget talumányozni, mert az világi dolog, és nem szellemi, és semmi köze istenhez. 3 dolog fontos, hogy, Istennel találkozzunk, az Atya, a Fiú, és a Szentlélek! Ha ez nincs meg bennetek akkor a széles utat tapossátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!