Mi ertelme igy elni?
Ha ennyire rossz az életed miért nem keresel valami hobbit vagy teszed jobbá valahogy? Segíts magadon és az Isten is megsegít.
Szerinted annak mi értelme van hogy itt sajnáltatod magad? Van aki jelenleg éhezik és az utcán keresi a napi betevőt.
Szia!
Ha imádod a Zent, akkor miért fürdesz a folyóban, miért nem nézed azt kívülről?
Elvesztél a saját elmédben! Ahelyett, hogy a történéseket és a reakcióidat figyelnéd, nyakig elmerülsz azokban.
#15:09 Mondd, miért hiszik a keresztények, hogy ők sz*rták a világot? Ideje lenne elismerni, hogy a Te vallásodon kívül bizony létezik még több száz. Nem körülöttetek forog minden, tehát ha értelmes választ nem tudsz írni a kérdéshez, miért szólalsz meg?
Arvane, megértem, hogy nagyon elveszettnek érzed magad és hidd el, sokan osztoznak a helyzetedben, de a dolgokon egyedül te tudsz változtatni. Szerintem mindenkiben megvan a képesség, hogy irányítsa a sorsát. Engem is sokszor padlóra küldött már a környezetem, főleg a családom, de fel kell állni. Ha azt mondják nem vagy képes valamire, mutasd meg, hogy de! Feküdj rá nagyon a nyelvtanulásra, próbálj meg keresni egy rendes állást, hogy ne nővéredéktől függj. Az önbizalmadat is megdobná. :) Azt mondod hozzád nem mentek oda a fiúk, ez szerintem pont azért lehet, mert nem vagy megelégedve magaddal, pedig a kisugárzás nagyon sokat számít. Talán kezdd apróban, erősítsd meg magad abban, hogy igenis képes vagy véghezvinni amiket akarsz. Nem érdemes megölni magad, sok jó dolog történhet még az életedben.
Zsolt 55:22 ezt mondja- "Vesd a terhed az Urra,
És ő fenntart téged.
Sosem engedi, hogy ingadozzon az igazságos."
Én is sokszor éreztem már azt amit te.Nekem ez a vers sokat segített. Ha imádkozol, és elmondod a gondod Istennek,ő segíthet neked.Próbálj szép dolgokra gondolni,és keresd a jót az életedben,még ha talán kicsi is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!