Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyik este részegen elkezdtem...

Egyik este részegen elkezdtem rugdosni és leköpni többször a temető kapuját. Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Hazafele mentünk haverommal buliból és tettünk egy kis kitérőt, hogy be merünk e menni a temetőbe ilyen későn. Csak 20 métert mentünk, beljebb már nem mertünk. Aztán amikor kimentünk (részeg voltam, nem normális) elkezdtem rugdosni és leköpni a temető kapuját, hogy isten miért okoz ennyi szenvedést stb. Ki voltam akadva, hogy ha létezik miért hagyja ezeket, blabla. Aztán az egyik rúgásnál a lábam beakadt a temető kapujába és beszorult, megijedtem és erősen kihúztam és elszakadt a kedvenc nadrágom alja és lett egy elég mély sebem is. A kérdés: Ez jelent valamit? Úgy fogjam fel, hogy csak beszorult a lábam és ennyi, vagy ennek talán valami más oka volt? :)
2009. okt. 27. 21:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

"Csak 20 métert mentünk, beljebb már nem mertünk."

:DDDD LOL

2009. okt. 28. 12:27
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

A következő az lesz, hogy kiásod a halottakat és őket is rúgdosod vagy mi?

Szánalmas...

2009. okt. 28. 15:59
 13/18 anonim válasza:
100%
Heló. Először is tájékozódnod kellene hogy miért halnak meg az emberek és hogy Isten okozza-e a szenvedést a Földön. A jelentése az egésznek véleményem szerint az hogy kivetkőztél emberi mivoltodból és a rugdosódás miatt megszívattad magad.
2009. okt. 28. 18:06
 14/18 bumbi02 ***** válasza:
ennek más oka volt.. méghozzá az hogy a lábad olyan szögbe került bele a kapu rácsai közé hogy kifelé már nehézkesen tudtad kihuzni... Istennek nincs hozzá köze:) nem ö rakta oda azt a keritést és nem ö buzditott téged fel rá h rugdosd a keritést véletlen baleset:) nincs ien hogy Isteni igazságtétel, vagy hasonló... ha lenne szted mér vannak politikusok még mindig és miér nem szorul be az összes lába egy rácsba?:)
2009. nov. 4. 22:25
 15/18 anonim ***** válasza:

LOOL "Nincs Isteni igazságtétel"

Ezt hol olvastad?:D A blikkben?:D Isten az ítéletnapkor jön el ítélni az élőket és holtakat egyaránt. Ha még ezt sem tudod, minek mondasz hülyeséget?:D Egyébként meg elég sz@ralak viselkedés, ha rongálsz és gyalázol. De hát ilyen ez a kamaszkor :D Főleg részegen :D De azért ne csináld, többet. Mert ha nem Isten, akkor a rendőr fog megbüntetni :DD

2009. nov. 5. 14:50
 16/18 bumbi02 ***** válasza:

LOOL "Nincs Isteni igazságtétel"

Ezt hol olvastad?:D A blikkben?:D Isten az ítéletnapkor jön el ítélni az élőket és holtakat egyaránt. Ha még ezt sem tudod, minek mondasz hülyeséget?:D Egyébként meg elég sz@ralak viselkedés, ha rongálsz és gyalázol. De hát ilyen ez a kamaszkor :D Főleg részegen :D De azért ne csináld, többet. Mert ha nem Isten, akkor a rendőr fog megbüntetni :DD

miért te hol olvastad hogy van Isteni igazság tétel?:) egy mesekönyvben?:) mert a biblia az:)) lehet h a blikkben több igaz történetet találok mint abban:)

2009. nov. 7. 23:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha szted a bbiblia egy mesekönyv az a te bajod, egyszer úgy is kiderül az igazság. Gondolom, még azt sem tod h néz ki. De ez már egy másik történet :D

Olvass sok blikket, azt legalább meg is tod érteni xD

2009. nov. 9. 10:49
 18/18 bumbi02 ***** válasza:

1. tudom hogy néz ki a biblia.. ismerem az össztételét, szerkezetét, tartalmát.. ismerem azokat a sztorikat belöle amik alapmüveltséghez hozzátartoznak tudom kik voltak az evangélisták mi az evangélium, stb stb stb...

ennek ellenére rámondom hogy mesekönyv... hogyha igaz akkor miért nem követi azt az egyház? a bibliát is emberek irták és gondolom ismered azt is hogy voltak olyanok amik nem kerültek bele... (apokrifek) ki mondhatja meg hogy meik tartozik oda és meik nem hogyha ez tleg igazságot ir le? nagy humbug az egész... az egész bibliában az ószövetségi 10 parancsolat aminek értelme van mer megadta az ókori - igy a mai - államok föbb erkölcseit.. de hogyha bebizonyitod nekem hogy jézus feltámadt husvét vasárnap... és hogy isteni fogantatásból születet... asszem akkor elhiszem:) addig olvasok inkább vmi más fantasy regényt ami jobb:) blikket nem szeressük:)

2009. nov. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!