Egyik este részegen elkezdtem rugdosni és leköpni többször a temető kapuját. Bővebben lent?
"Csak 20 métert mentünk, beljebb már nem mertünk."
:DDDD LOL
A következő az lesz, hogy kiásod a halottakat és őket is rúgdosod vagy mi?
Szánalmas...
LOOL "Nincs Isteni igazságtétel"
Ezt hol olvastad?:D A blikkben?:D Isten az ítéletnapkor jön el ítélni az élőket és holtakat egyaránt. Ha még ezt sem tudod, minek mondasz hülyeséget?:D Egyébként meg elég sz@ralak viselkedés, ha rongálsz és gyalázol. De hát ilyen ez a kamaszkor :D Főleg részegen :D De azért ne csináld, többet. Mert ha nem Isten, akkor a rendőr fog megbüntetni :DD
LOOL "Nincs Isteni igazságtétel"
Ezt hol olvastad?:D A blikkben?:D Isten az ítéletnapkor jön el ítélni az élőket és holtakat egyaránt. Ha még ezt sem tudod, minek mondasz hülyeséget?:D Egyébként meg elég sz@ralak viselkedés, ha rongálsz és gyalázol. De hát ilyen ez a kamaszkor :D Főleg részegen :D De azért ne csináld, többet. Mert ha nem Isten, akkor a rendőr fog megbüntetni :DD
miért te hol olvastad hogy van Isteni igazság tétel?:) egy mesekönyvben?:) mert a biblia az:)) lehet h a blikkben több igaz történetet találok mint abban:)
Ha szted a bbiblia egy mesekönyv az a te bajod, egyszer úgy is kiderül az igazság. Gondolom, még azt sem tod h néz ki. De ez már egy másik történet :D
Olvass sok blikket, azt legalább meg is tod érteni xD
1. tudom hogy néz ki a biblia.. ismerem az össztételét, szerkezetét, tartalmát.. ismerem azokat a sztorikat belöle amik alapmüveltséghez hozzátartoznak tudom kik voltak az evangélisták mi az evangélium, stb stb stb...
ennek ellenére rámondom hogy mesekönyv... hogyha igaz akkor miért nem követi azt az egyház? a bibliát is emberek irták és gondolom ismered azt is hogy voltak olyanok amik nem kerültek bele... (apokrifek) ki mondhatja meg hogy meik tartozik oda és meik nem hogyha ez tleg igazságot ir le? nagy humbug az egész... az egész bibliában az ószövetségi 10 parancsolat aminek értelme van mer megadta az ókori - igy a mai - államok föbb erkölcseit.. de hogyha bebizonyitod nekem hogy jézus feltámadt husvét vasárnap... és hogy isteni fogantatásból születet... asszem akkor elhiszem:) addig olvasok inkább vmi más fantasy regényt ami jobb:) blikket nem szeressük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!