Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egyik este részegen elkezdtem...

Egyik este részegen elkezdtem rugdosni és leköpni többször a temető kapuját. Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Hazafele mentünk haverommal buliból és tettünk egy kis kitérőt, hogy be merünk e menni a temetőbe ilyen későn. Csak 20 métert mentünk, beljebb már nem mertünk. Aztán amikor kimentünk (részeg voltam, nem normális) elkezdtem rugdosni és leköpni a temető kapuját, hogy isten miért okoz ennyi szenvedést stb. Ki voltam akadva, hogy ha létezik miért hagyja ezeket, blabla. Aztán az egyik rúgásnál a lábam beakadt a temető kapujába és beszorult, megijedtem és erősen kihúztam és elszakadt a kedvenc nadrágom alja és lett egy elég mély sebem is. A kérdés: Ez jelent valamit? Úgy fogjam fel, hogy csak beszorult a lábam és ennyi, vagy ennek talán valami más oka volt? :)
2009. okt. 27. 21:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
jelent valamit. Bünti a részeges randalírozás miatt... Töbet érdemeltél volna.
2009. okt. 27. 21:48
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
+b
2009. okt. 27. 21:48
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

igen,

ennek van 2 tanulsága

hiába mérgelődsz attól nem lesz jobb a világ

máskor vigyázz hogy mibe rugsz bele :)

2009. okt. 27. 21:49
 4/18 anonim ***** válasza:
73%
Én tuti ezt valami másnak venném mint hogy elszakadt a gatyám. Én arra gondolnék, hogy ez még csak figyelmeztetés. Én ilyesmivel sosem játszom, Isten tudja hogy mit miért tesz. Biztosan megvolt az oka, amiért azok az emberek már meghaltak.
2009. okt. 27. 21:50
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Hány éves vagy?
2009. okt. 27. 21:52
 6/18 A kérdező kommentje:
17, nem kellenek a kioktatások, nem érdekel
2009. okt. 27. 21:56
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Én annak venném, hogy berúgva vagánykodtál, bamba voltál és rábsztál. Ettől függetlenül szánalmas dolog ilyet csinálni.
2009. okt. 27. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

"csak 20 métert mentünk"

igazi kemény gyerekek :D:D

2009. okt. 28. 00:31
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Ez azt jelenti, hogy ha meggondolatlanul cselekszel, akkor annak könnyen valaki a kárát láthatja. Isten nem szokott büntetni (és egyébként sem voltál teljesen magadnál), saját meggondolatlanságod büntetett meg. Legalább okulásul szolgálhat, hogy máskor ne légy részeg, vagy ha az vagy, azért próbáld magad a lehetőségekhez mérten türtőztetni (még ha nehéz is, én is tudom;) ). Ha ezt megfogadod, akkor ennyivel is bölcsebb lettél, és legközelebb ezért nem fog baj érni, mert nem lesz rá lehetőség.
2009. okt. 28. 00:55
 10/18 anonim ***** válasza:
46%

Előző vagyok:

Vagyis baj ettől még érhet, de nem azért, mert épp "nem voltál normális", ahogy Te mondtad.

2009. okt. 28. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!