Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hagytad el Jehova tanúi...

Miért hagytad el Jehova tanúi közösségét?

Figyelt kérdés

Ha bibliailag megalapozott a döntésed, akkor bizonyára bibliai igékkel is alá tudod támasztani, hogy ahová mentél, ott van az igaz imádat, és ott minden az igaz imádat körül forog.Szeretném megismerni az érveidet, és ha igazad van, akkor követni foglak. De ha nincs igazad, akkor életed legnagyobb baklövését követted el.

Kezdjük ott, hogy kicsoda a Biblia egyedül igaz Istene, a Legfelségesebb Isten, Akinek az imádatára épül a keresztényi hit és Krisztus-követés.

A folytatást tőled várom ...

#Krisztus-követés
2013. aug. 10. 20:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért is kamu kedves kérdező a válaszom? Ezt nem értettem meg ne haragudj. Köszönöm.
2013. aug. 29. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Miért is kamu a válaszom kedves kérdező? Azért mert leírtam az igazat? Azt hiszed.hogy nyerek vele valamit ha hazugságokat pirkálok ide be? Tévesen itélkezel fölöttem,de azért köszönöm,hogy figyelmedbe kerűlt kommentem. Szép napot!
2013. aug. 29. 11:58
 23/24 A kérdező kommentje:

Ez egy kamu válasz volt, mert amit a pokolról mondtál, mutatja, soha nem voltál J. tanuja.

Na és hol vannak a lépésedet igazoló igék, mely szerint jobb helyre mentél? Kértem a bibliai alátámasztást...

2013. aug. 31. 14:53
 24/24 anonim ***** válasza:

Szia! Figyelj csak kedves kérdező, elsősorban amit a pokolrol írtam az úgy van ahogy írtam mert én hiszek a létezésében még akkor is ha te ezt nem tudod elfogadni. Tényleg abban igazad van,hogy akkor még nem hittem de most már hiszek és direkt azért írtam azt amit irtam.. Igékkel meg azért nem akarok itt bizonygatni mert téged nem az érdekel valójában,hogy miért hanem téged inkább a vita érdekel és én ezt el szeretném kerülni.

Minden jót.

2013. szept. 1. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!