Valaki hallott a 'pápa doboza' nevű dologról? Vagy esetleg 'könnyek szobája' helységről? Vagy egy pápáról, aki a "titkot" kifecsegte, és azután különös módon meghalt?
Figyelt kérdés
[link] Ezt az egy forrást találtam, de sajnos ez is angol, és nem sokat írnak róla. A sorozatomban hallottam róla pár szót, és meglepett, hogy csak ezt a linket találtam. Ha valaki esetleg tudna nekem bővebben beszélni erről a dobozról, vagy a tartalmáról, vagy a linken olvasható "különös módon elhalálozó pápáról", annak nagyon örülnék.2013. aug. 7. 22:00
1/7 anonim válasza:
Titok alatt a vonzás törvényét érted?.
2/7 anonim válasza:
Ez csak egy misztikus mese maximum.
Könnyek szobája viszont létezik, de semmi köze nincs ehhez. Az egy szoba, ami a Sixtus-kápolnához közel esik. Amikor megválasztatnak valakit pápává, ott szokott átöltözni az új pápai ruhájába. Azért könnyek szobája, mert ott van először egyedül az új pápa, és ezért ott "mernek" sírni.
3/7 A kérdező kommentje:
neem titok alatt a dobozban lévő dolgot értem :)
2013. aug. 8. 18:31
4/7 ez-meg-az válasza:
látom tul sok volt az American Horror Story:D:D
5/7 A kérdező kommentje:
Haha :D de ezekszerint te is rákerestél :P azthittem igaz, mert a croatoan-os sztori tényleg megrörtént
2013. okt. 23. 16:44
6/7 ez-meg-az válasza:
haha, igaz:D én is kíváncsi voltam h igaz-e, de látom nem, pedig kár, nekem tetszett a történet:( örültem volna neki ha igaz de mind1 xDDD
7/7 anonim válasza:
es ha tul sok volt az AHS,akkor mi van? kivalt egy "beszolok" reakciot? egyszeruen csak utana nez hogy valos alapokon nyugszik e az amit halott a filmben.ez ciki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!