Te ismered a mormon vallást vagy te is tagja vagy?
bocsánat ha valakit zavar a mormon kifejezés. az utolsó napok szentjeinek jézus krisztus egyháza vallásal kapcsolatban érdeklődnék ,ma reggel olvastam róla csak(eddig nem is tudtam h létezik ilyen :P) és nagyon szimpatikusnak tűnik. én miskolc közelében lakó 25 éves srác vagyok, és azon gondolkozok el megyek egy egy felekezetbe körülnézni :)
valójában talán be is szeretnék lépni. már saját (rendes) családot is szeretnék...hallottam h van ez a két éves kötelező külföldi hittérítő út, ez hogy működik pontosan? muszály el menni rá? sok kérdésem van, ha te ennek a vallásnak a tagja vagy kérlek írj!
elveszel a részletekben :) itt inkább valami máson van a hangsúly...
tudjátok vannak olyan emberek akik nyitott szemmel járnak a világban és próbálnak helyes döntéseket hozni, de azt látják h kezd egyre rosszabb lenni a körülöttük lévő világ. az emberek zömében szarnak egymás fejére, semmi összetartás, cigiznek, isznak, drogoznak, munkanélküliség,házasságok mennek tönkre, a nők nem szülnek, vagy csak 1-2 gyereket, a korombeli 25 éves lányok nem is akarnak családot folyton csak bulizak, ébredjetek már fel! hová tartunk?!
ha ez így megy tovább , valószínűleg össze fog omlani a gazdaság(mindenki önző, egymás pénzét lopja) aztán a társadalom is.
ez a vallás nyilván azért jött létre hogy összefogja az embereket és jobb világot teremtsen ahol mindenki segít a bajbajutottakon és nincs lopás, gyilkosság, kapzsiság, önzés, az emberek békések és boldogok lennének. és szerintem ne azon filózz hogy mi ennek a vallásnak a pontos története :/
Ugyan ez igaz szinte az összes gyülekezetre.
Amit te mondasz, a világról, annak be kell következni. Tanulmányozd a bibliai próféciákat. Aki látja ezeket a jeleket, az ujjongjon, mint aki tudja, hogy közel az Ő eljövetelének ideje. Viszont amelyik gyülekezet azt a tanácsot adja, hogy a nehéz időkre gyűjtsünk, az a gyülekezet Jézus szavai ellen beszél, aki pont az ellenkezőjét mondja. Az a gyülekezet, aki a legnagyobb boldogságot a családnak mondja, az ellent mond Jézus szavainak.
Tehát nem csak arról van szó, hogy a mormon vallás alapítója csaló volt, hanem az, hogy maga a mormon vallás tanítása Jézus szavai ellen megy. Tehát a mormon doktrína hamis. Jézus figyelmeztetett az ilyen gyülekezetek eljövetelére, akik báránynak ruhájában jönnek (segítsünk egymáson) de belül ragadozó farkasok (elszakítanak Krisztus tanításától). Ezen gondolkozz el, és ne csak a felületességen maradj.
Szia
"sok kérdésem van, ha te ennek a vallásnak a tagja vagy kérlek írj!"
Itt vagyok, kérdezz bátran!
Érdemes elolvasni a keresztény kritikákat a mormonizmusról. Pl. beírod a keresőbe: „mormonism exposed” vagy „mormonism false teaching”. A Youtube-n is sok előadás és dokumentumfilm van, ha beírod a keresőbe: christianity mormonism.
Pl. ezt találtam:
Doctrines of The Latter Day Saints of deception
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!