Szerintetek mi lehet a legnagyobb Istenkáramlás? Ami mélyen sérti, bántja közvetlenül (és nem közvetetten, tehát pl. nem embereken keresztül) magát, az Istent?
Tessék? Miről kéne tudnom?! :O
AZÉRT kérdeztem, mert NEM tudom.
Légszíves ne hátráltass azzal, hogy beírod a kb. semmit, és ezután mások úgy veszik a listán, hogy megválaszolt a kérdésem... NE TEDD, mert szemétség.
Lepontozlak... JOGOSAN.
Isten és te, (+ a 2/3. mancsoló) nem vagy kettő, hanem egy. Isten nem külön objektumként létezik, amely nélküled értelmezhető. Nincs külön a te létezésed és Isten létezése.
A te létezésed és Isten létezése egy. Amivel magadat (a létezét) rombolod, azzal Istent vagyis a LÉTEZÉST rombolod.
No, meg is tanáltam:
"Azt mondom azért néktek: Minden bűn és káromlás megbocsáttatik az embereknek; de a Lélek káromlása nem bocsáttatik meg az embereknek.
Még aki az ember Fia ellen szól, annak is megbocsáttatik; de aki a Szent Lélek ellen szól, annak sem ezen, sem a más világon meg nem bocsáttatik."
Hát bizti ez bántja legjobban, nem? Ha már meg se bocsájtja?
Ugye, hogy milyen okos ateista vagyok? Kéretik a zöld öklöcskéket nyomkodni.
Nesze, tőlem úgyszint! :D
Egyébként ez eléggé valószerűtlen, hogy Isten és én 1 vagyunk. Akkor Ő nem játszadozna velem bábusdit, hogy "ember tervez, Isten végez" (kb. sosem, ami az emberi terv ;)), én sem bűnöznék.... izé, ez lehetetlen, hogy egy legyek vele. És mi van akkor, amikor én a pokolra kerülök?!! ??:O??
Ááááá, tiszta hülyeség, amit írtál! Ezt csak azért írtad, hogy elhitesd, hogy nem lehet közvetlenül Istent bántani.
Én a másik két válaszadónak hiszek inkább : a szentlélek káramlásával?
Már csak az a kérdés, hogy az konkrétan mit tesz?!
Köcsög, foszforeszkáló csirke elsőáldozós fejjel!
Szerintem ez a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!