1/9 anonim válasza:
Igen, szegény pap nem is értette , mit akarok, Ráadásul református voltam, nem is gyónás volt, csak beszélgetés.
2/9 A kérdező kommentje:
És mi volt a gond? Ha meg szabad kérdezni
2013. júl. 9. 13:50
3/9 anonim válasza:
Én át akartam térni, a predesztinációval voltak hitbéli kétségeim. Édesapám nem hisz, és szerettem volna a megtéréséért imádkozni. Nem hiszem, hogy Isten valakit eleve kárhozatra rendelt volna.
4/9 Prókátor válasza:
Előtte, a lelkitükröt vizsgálgatva, volt már rá példa. Utána is, az örömtől, és a megkönnyebbüléstől.
Gyónás alatt nem. Olyankor inkább zavarban vagyok, és leblokkolok.
6/9 anonim válasza:
Amóta láttam a youtube-on amikor mise alatt veri ki a pap, azóta nem tudom komolyan venni ezt az egészet.
7/9 anonim válasza:
Lehet nagyba gyónsz közbe veri rád a farkát D:
8/9 anonim válasza:
Gyöngyeiteket már megint a disznók elé szórtátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!