Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények! Miért van annyi...

Keresztények! Miért van annyi vallás, ha csak egy igaz Isten létezik?

Figyelt kérdés
És a Biblia szerint miért csak 6000 éves a Föld?

2013. júl. 5. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mert mindenki máshogyan képzeli el Istent.
2013. júl. 5. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Kedves 44%-os! Nagyon fenn hordod az orrod. Igen, valóban unalmas a sok egyforma, értetlen kérdés, de mi van, ha valaki NEM provokálni akar, hanem tényleg választ szeretne kapni egy kérdésre, ami megfogalmazódott benne? Az pedig, hogy "Miért van annyi vallás, ha csak egy igaz Isten létezik?", szerintem egyáltalán nem hülye kérdés.

Igen, lehet használni a keresőt és ki lehet nyitni a Bibliát, de mi van, ha a Kérdező a többi ember véleményére kíváncsi, hogy ki mit gondol erről?

2013. júl. 5. 22:15
 13/22 A kérdező kommentje:

A buddhisták nem hisznek semmilyen istenben.

Keresztények, Jézus miért csak titeket részesített kegyeiben?

2013. júl. 5. 22:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 12-es!
2013. júl. 5. 22:16
 15/22 anonim ***** válasza:

1. Mert nem mindenki ismerte meg és mások az emberek.

2. A Biblia ezt nem állítja így. Azt hiszem, hogy ki lehet számolni az emberek élet idejéből. (amúgy meg mi az, hogy csak?)

2013. júl. 5. 22:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Jézus Krisztus az igaz egy örök ISTEN.Rajta kívül más Isten nincsen,nem is volt, és nem is lesz! A többi a sátán műve! Vigyázzatok az életetekkel játszotok!!!!!!!!! A pokol valóságos hely!!!!Isten legyen veletek és nyissa meg szemeteket hogy meglássátok az igazságot és el ne vesszetek.Ámen
2013. júl. 6. 17:45
 17/22 anonim ***** válasza:

Olvastad az Újszövetséget? Jézus azt mondta:

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Jn 14,6

2013. júl. 6. 18:56
 18/22 A kérdező kommentje:

"Olvastad az Újszövetséget? Jézus azt mondta:

"Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam." Jn 14,6"

ÉS??? Sok mindenki mondott már sok mindent.

2013. júl. 6. 20:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha Kis Piroska azt állítaná magáról: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.” - nem hinném el neki, a következő okokból:

- nem rakott le az asztalra egy igazán magas erkölcsiségű tanítást (melyről valóban hihető, hogy Istentől származik) szeretetet állítja a középpontba

- nem hajtott végre rendkívüli csodákat, feltámadás, halottak feltámasztása, születésétől vak szemének megnyitása, bénák lábra állítása, stb.

- eljövetelével nem teljesített be próféciát

2013. júl. 6. 21:05
 20/22 A kérdező kommentje:

Minden vallás azt állítja magáról, hogy az igaz vallás, az ő istene az igaz istene.

"Ha Kis Piroska azt állítaná magáról: „Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.” - nem hinném el neki, a következő okokból:... "

Buddha, Lao-Ce és Mohamed sem volt egy "Kis Piroska"- Ugyanúgy magas erkölcsiségű tanítást rakta le az asztalra.

2013. júl. 6. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!