Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Aki mondjuk félig zsidó és...

Aki mondjuk félig zsidó és félig német az eszik disznóhúst?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 20:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A válasz: Nincsenek félzsidók. Ha az anyja zsidó volt, akkor zsidónak született; ha az apja, akkor már csak zsidó származású.

Ha valaki zsidó születésű, akkor sem biztos, hogy a zsidó vallást gyakorolja. A vallásos zsidók nem esznek disznót, és azok sem, akik a hagyományokat tartják.

2013. júl. 4. 21:20
 22/26 A kérdező kommentje:
Mustafa33 sok mindenki nem eszik disznóhúst akinek zsidó a vallása. Nem szeretik kész,én se szeretem a nagyon a disznóhúst a nővérem meg egyáltalán nem eszik.
2013. júl. 5. 08:46
 23/26 mustafa33 ***** válasza:

Most ezt miért nekem mondod?

Általában a Mustafák sem esznek disznó húst ☺.

(a feleségem speciel a marhát nem ette, én pedig a tengeri herkenytyűt).

2013. júl. 5. 21:28
 24/26 mustafa33 ***** válasza:
Nem azért nem esznek a zsidó (és muszlim) vallásúak disznó húst mert nem szeretik, hanem mert az trefli, vagyis a Mózesi törvények szerint tisztátalan.
2013. júl. 5. 21:31
 25/26 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy azért nem eszik.
2013. júl. 6. 17:22
 26/26 anonim ***** válasza:

"a zsidó mint orientid mediterrán típus ? Zseniális, ez fontos lehet."

Éppen azért tettem zárójelbe, mert nem fontos. Az a fontos, hogy a "zsidó" nemcsak nem külön faj, de még csak nem is KÜLÖN RASSZ, hanem ugyanannak a rassznak, melybe mi is tartozunk, egy másik típusa.

2013. júl. 7. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!