Mi lehet a cime ennek a 2 világháborús filmnek? Egy kerek asztal beszélgetésről szól a film, német tisztek és vezetők egy tárgyaláson vesznek részt egy nagy villában, tárgyalnak a zsidó kérdésről, és a végén eldöntik, h elgázositják őket.
:)
Ha egy témában nem vagy járatos, akkor nem kellene csak úgy dobálózni a szavakkal... Az a bajom ezzel az egésszel, hogy az ilyen kuruc.info, meg a többi gyűlöletkeltő oldal is foglalkozik ezzel a témával, de lejáratja a szánalmas stílusával.
Foglalkoztál már kémiával? Ha csak rákeresel a hidrogén-cianid részletes analízisére, élettani hatásaira, tárolására, felhasználására, akkor magad is rájönnél, hogy lehetetlen lett volna ezzel kiirtani 6 millió nem csak zsidót, vagy nem is tudom, lehet, hogy azóta megváltoztatták párszor ezt a kamu számot, nekünk még annyit tanítottak.
Hogy röviden összefoglaljam: Én nem mernék kinyitni egy kamrát pár perccel azután, hogy hidrogén-cianidot juttattam oda. Egyáltalán ki cipelte ki azt a sok hullát? :) Jah, csak nem a Sonderkommando? Teljesen szigetelt védőfelszerelés nélkül, ráadásul olyan hamar bemenni oda... Nem tudtak volna élve kisétálni a hullákkal. Sőt, az ott lévő SS tisztek is kipurcantak volna, ha kinyitják a kamrát. Ha esetleg a tábor szellőztető rendszerén keresztül akarják elvezetni ezt a gázt, akkor még nagyobb baj lett volna, mert azzal saját magukat irtották volna ki a táborban lévő németek. És még valami. Ha ugye naponta sokszor elgázosítottak embereket, akkor elmondom neked, hogy felrobbant volna a gázkamra... Mert a hidrogén-cianid egy bizonyos koncentráció felett nagyon robbanásveszélyes. És ha kiszámolod akárhány millióra az elgázosított emberek számát a jelenleg behazudott szám szerint, akkor naponta jó pár ezer ember elgázosítása azért nem túl racionális hazugság. :) Főleg, hogy az üzemanyagot, amiből így is hiány volt, azt majd arra fogják pazarolni, hogy elégessenek embereket, meg ledarálják a csontjaikat. Persze. :)
Nem kell itt semmilyen politikai, vallási oldalt figyelembe venni. Egy kis kémiai ismerettel már rá lehet jönni, hogy ez mekkora kamu.
Szavakkal dobálózok? Te meg idejöttél kötekedni, miután már megválaszoltam a kérdést. Kérdezett róla valaki, hogy megtörtént-e?
Valószínűleg nem a semmiből vették, bár ki tudja, de azért ilyen biztosan nem kéne kinyilvánítani, hogy nem létezett. Vagy talán ott voltál és láttad? És mit gondolsz, ha nem történt meg, akkor hová lett az a sok ember?
Valóban nem vagyok kémikus, de ha jól tudom, létezik egy gázálarc nevű találmány, meg védőfelszerelés is. Szerintem nem túl megterhelő befektetés beszerezni párat. A szellőztetőt nem lehet kivezetni a szabad levegőre, csak a német tisztek szobájába? Kis utánanézés után észreveheted, hogy kisebb a sűrűsége, mint a levegőnek, tehát elszáll, nem marad az udvarban. A gázkamrák méretét összevetve a szabad tér méretével pedig észrevehetnéd, hogy úgy elkeveredik, hogy olyan kis mennyiségben már nem mérgező.
Sokba került? Úgy tudom, hogy azért használtak gázt, mert egyesével lelőni az embereket még többe került volna. Nyilván kiszámolták, hogy hogy a legköltséghatékonyabb. 6 millió? Úgy tudom, hogy csak a munkára alkalmatlanokat küldték a gázkamrába, a többieket dolgoztatták, és abba haltak bele. Így mindjárt kevesebb lesz belőle.
Ne haragudj, hogy így neked estem. Mindig ideges leszek, ha szóba kerül ilyen téma. Azért szóltam bele, mert úgy volt itt erről szó, mintha valami evidens igazság lenne.
'bár ki tudja, de azért ilyen biztosan nem kéne kinyilvánítani, hogy nem létezett.'
Elég rajta egy keveset gondolkodni, és leesik akárkinek, hogy ez egy parasztvakítás. Csak hát nem foglalkoznak vele az emberek, hanem megtanulják, hogy ez történt, amit elmondanak nekik, és kész.
'És mit gondolsz, ha nem történt meg, akkor hová lett az a sok ember?'
Milyen sok ember? :) Mondhatnának akármekkora számot... Nem tudják megmondani, hogy kik voltak ezek az emberek, csak voltak, meghaltak, és a hamvaik, meg a ledarált csontjaik eltűntek valahova.
'létezik egy gázálarc nevű találmány, meg védőfelszerelés is. Szerintem nem túl megterhelő befektetés beszerezni párat.'
A Zyklon-B miatt akkor hal meg valaki, ha akárhol érintkezik a testével. Ezeknek az állítólagos Sonderkommando-soknak pedig semmilyen felszerelésük nem volt... A vegyvédelmi ruha elég komoly cucc, nem olcsó mulatság. Teljesen szigetelt kell hogy legyen egészében, és nem arra van kitalálva, hogy rohangáljanak benne, és cipeljék a hullákat. Szóval csak még jobban lassítaná a folyamatot.
'A szellőztetőt nem lehet kivezetni a szabad levegőre, csak a német tisztek szobájába?'
Az a rész, és a tábori kórház egy szellőztető rendszeren volt. Ha abba bekerül a Zyklon-B, az elkering a kórházba.
'Úgy tudom, hogy azért használtak gázt, mert egyesével lelőni az embereket még többe került volna.'
Soha nem volt semmilyen parancs a zsidók kiirtására... Azon nevetek a legjobban, mikor olvasok egy olyan hozzászólást, hogy a Hitler megmondta a Mein Kampf-ban, hogy ki akarja irtani a zsidókat, meg a magyarokat is. Egy szóval nem írt olyat, hogy ki akarja irtani őket vagy minket. Az árja meghatározásba ráadásul mi bele is tartozunk. A 'Nép és faj' című fejezetben le van írva, hogy mit gondol az emberekről...
'6 millió? Úgy tudom, hogy csak a munkára alkalmatlanokat küldték a gázkamrába, a többieket dolgoztatták, és abba haltak bele. Így mindjárt kevesebb lesz belőle.'
Mondtam, hogy a számokat nem tudom biztosan, mert nekünk ennyit tanítottak anno. Ugyanígy néztem én is, amikor mondták, hogy 6 milla... Ma már asszem már csak 2-nél tartanak, vagy talán egynél. Érdekes, nem? Szóval hova tűnt a maradék több millió halott? :) Ugyanígy nem létezik a maradék sem, mivel lehetetlen kivitelezni.
És igen, azért több millió ember elégetéséhez, meg a maradványaik szétmorzsolásához elég sok üzemanyag kell, amit hülyék lettek volna elpazarolni ilyenre, mikor így sem volt elég. Az meg a másik, hogy egy embert nem lehet ám olyan gyorsan elégetni...
Részemről lezárhatjuk szerintem, mert igazából úgysem jutunk semmire, mert nem változtatunk semmin. Gondolom nem mondok neked azzal újat, hogy nem minden úgy van, amit mondanak nekünk. Most is például nagyon aktuális ez a PRISM botrány. Kiderült, hogy pontosan mit csinálnak, van rá bizonyíték, és képesek annyira hülyének nézni az embereket, hogy bemondják nekik, hogy ugyan, nem is figyeltük meg Önöket, most látjuk először ezt a prezentációt. Egy elnök képes ilyet hazudni, mikor egyértelműen kiderül. Azért ez elég gáz. És mint a holokauszt vagy ez, van egy csomó ilyen hazugság, amit megpróbálnak lenyomni az emberek torkán.
Szóval még egyszer elnézést kérek, hogy így neked estem. Nem miattad volt, a téma miatt. Dühítenek az ilyen hazugságok, amiket beadnak nekünk. De szerintem abba is hagyhatjuk, mert értelmetlen lenne erről írni még itt oldalakat, mert úgysem befolyásol semmit, nem váltom meg ezzel a világot. Ha felkeltette az érdeklődésedet ez a holokausztos téma, akkor ajánlom, hogy Te is olvasd el, hogy állítólag mik történtek, aztán kezdd el átgondolni, hogy lehetséges-e. De természetesen a szélsőjobbos, gyűlölködő oldalakat inkább kerüld el. Van egyébként zsidó is, aki szintén bebizonyította, hogy nem történt ilyen, szóval igazából nem politikai, faji elfogultság miatt van ez tagadás, hanem mert egyértelműen baromság ez a holokauszt mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!