Miért nem képesek egyesek normálisan, röviden, kereken megfogalmazni az álláspontjukat? Miért kell több oldalas Biblia idézettel válaszolni mindenre?
Igen?
s mivel?
Mindenki idézhet a bibliából csak Jehova Tanúi nem....?
Vagy most mi van?
Mert nem csak a Tanúk idéznek ám, hanem itt van Péter, Mennyország, és még sorolhatnám.
Nekem ez a saját véleményem.
És tudod, Én Jézus apukáját idézem...
Vagy Én nem tehetem?
Miért? Mert nem Katolikus, evangélikus, vagy reformátusnak hívják a hitet amit gyakorlok?
Pedig ugyan abból a bibliából idézem.
Sajnálom, de ha észre vetted volna, itt egyedül Te nem tudsz megbarátkozni azzal az emberrel, akinek még a hitét, is két betűre csökkented, akkora a gyűlölet benned.
Pedig sem ellenség nem vagyok, sem szatír.
Tudod ki az aki soha egyetlen egyszer sem mondta ki Isten nevét?
az ellenség, aki az Éva megszólításánál is csak az Isten rangot használta, de a személyes nevet nem, mert akkor elismerte volna Őt, de akkora az utálat benne Jehova iránt, hogy még a gondolatából is száműzte ezt a nevet, és mindenkinél ezt akarja elérni,
Nálad sikerült.
Valami nagyon mélyen kiváltotta a gyűlöletet benned, de Jézus nem ezt tanította, még az ellenséggel való bánásmódban sem, jól lehet nem vagyok ellenség.
Ha szeretnéd Jézust, és Én az ellenséged lennék, sem tehetnéd ezt, feltéve ha Jézus követőjének hívod magad.
Sajnálom.
Katy Weaver
Csatlakozom Mennyországhoz.
nem tudom miért kell ellenségeskedni.
Békére hívott minket az Isten.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!