Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik e a gonosz?

Létezik e a gonosz?

Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 23:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
59%
igen, de nem egy külön természetfeletti lényként, pláne nem szarvakkal, és patás lábbal.
2009. okt. 15. 23:30
 2/34 anonim ***** válasza:
55%
Akkor hogy?
2009. okt. 15. 23:37
 3/34 anonim ***** válasza:
73%
köztünk jár. a gonoszság emberi kreatúra, sehol a természetben nem találkozol vele, akármilyen gané is mondjuk a pók a légy szemszögéből, nem a gonosz szándék hajtja, ilyen kizárólag az embernél létezik.
2009. okt. 15. 23:46
 4/34 A kérdező kommentje:
Sokan elfordulnak és nem hisznek benne. Hogy akarják felvenni ellene úgy a harcot ha nem is ismerik meg?
2009. okt. 15. 23:50
 5/34 anonim ***** válasza:
59%
sehogy. az aranyhal hiába találja ki, hogy utálja a vizet, attól még az akváriumban él. a világot nem változtathatod meg tetszés szerint, mert csak hozzáadni tudsz dolgokat, elvenni nem. gonosz mindig is volt, és lesz is.
2009. okt. 15. 23:53
 6/34 anonim ***** válasza:
74%

"a gonosz" szerintem nem létezik. emberek léteznek. és vannak olyan emberek, akiknek u.n. gonosz tulajdonságai vannak (rossz akarás, káröröm, gúny).

hogy mennyire tudja vki ezt kiélni, attól is függ, hogy milyen környezetben mozog az illető.

2009. okt. 16. 02:10
 7/34 anonim ***** válasza:
59%

tegnap 23:46

Ja, sablon: minden állat jó, minden ember rossz. Hülyeség. Vannak gonosz állatok. Aki nem engedi oda a társát az élelemhez, inkább összemarcangolja. A másik amelyik kidobja a fészkéből a fiókát. A kóborkutya amelyik bejön a kertbe és összemarcangolja az idős asszonyt. A szomszédom kutyája, aki lábonharapott mikor élelmet adtam neki.

Nem, nem az embererek miatt lettek ilyenek, ha mégis, akkor sincs mentség ugyanis akkor az ember meg az állatok miatt lett ilyen. Vagy saját fajtájától.

2009. okt. 16. 06:25
 8/34 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem gonoszság csak az emberek között létezik,ők generálják ezt a dolgot.Sőt tovább megyek,az emberek a legnagyobb állatok és minél több embert ismerek meg,annál jobban szeretem a kutyámat!:)
2009. okt. 16. 06:44
 9/34 anonim ***** válasza:
61%
szerintem az állatok is ugyanúgy gonoszak, mint az emberek...épphogy nem tudnak beszélni -.-*
2009. okt. 16. 07:15
 10/34 A kérdező kommentje:
Azzal, hogy hátat fordítunk a gonosznak és nem veszünk róla tudomást még nem tűnik el, nem lesz legyőzve.
2009. okt. 16. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!