Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten teremtette az embert,...

Isten teremtette az embert, vagy az ember teremtette Istent?

Figyelt kérdés

2013. júl. 2. 14:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
(1Mózes 1:1) Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet.
2013. aug. 1. 18:24
 22/22 anonim ***** válasza:

sok gondolkodást hallotam már.Igy hát kitaláltam egy ujat ami tudományos tényeken alapul.

mint tudjuk feltalálták az állitolagos idögépett hát mér nem mennek át jajta azért mert tudják hogyha kiderülne hogy hamisitvány börtön várna rájuk.az én elméletem szerint az idögepett már rég felfedezték és használják is ezt a csodálatos dolgott és ezt mindenki aki olvassa ismeri.ez nem más mint az ürhajó.IGen az ürhajó az bármenyire furán hangzik.az ürhajó az idögép,és az ür a jövö a multba nem lehet visszamenni.a föld a jelen.Nos tehát a föld lapos a jövöböl azért látták gömb formájunak hogy senki ne jöjön rá hogy ugyan ott van mint amikor kirepült.tehát az a lapos föld amiben élünk fel fog robbani és zöld izék furcsa jármüveken vannak.NA ennyi lenne

2013. aug. 7. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!