Református papból lehet ördögűző?
Egy nő,aki református pap akar lenni,az lehet ördögűző?
(Persze nem akarok az lenni,csak nagyon kíváncsi vagyok). Vagy az ördögűzés olyan,mint a filmekben? A minap láttam egy filmet, a címe: Az ördög benned lakozik..és felmerült bennem a kérdés,hogy valóban ilyen,ha megszállnak a démonok egy embert? Vagy valóban van ilyen? És ha van,akkor tényleg ilyen egy ördögűzés? (És ha van),akkor református papok is lehetnek ördögűzők(nőket is beleértve)?
Előre is köszönöm a válaszokat,a bunkó kommentároktól kérlek kíméljetek. (nem vagyok őrült,sem pszichopata) Köszönöm! :)
Mindenkiből lehet ördögűző szerintem aki csak követi Jézust és Neki él. Az ördögűzést olyan embernek kell alkalmaznia aki bevan töltekezve Szent Lélekkel és aki tudja használni Jézus nevét.
[Szerintem]
Szia!
Amit ördögnek, sátánnak hívtak egykor az nem más, mint a megfigyeletlen elme tudata, az emberi egó.
Az emberek többsége, szinte folyamatosan és akaratlanul gondolkodik, tulajdonképpen nem is gondolkodik, hanem,-mivel a folyamat tudattalanul megy végbe-, a gondolkodás történik vele. Ráadásul azonosul ezekkel a gondolatokkal és a hozzá társuló érzelmekkel és az azonosulás eredményeként megszületik az egó. Aki, amilyen mértékben önmagát az egójával azonosítja, olyan mértékben válik a saját gondolatai áldozatává. Ha valaki, legyen akár nő, akár férfi, képes a gondolatai megfigyelésére, tehát a nem azonosulásra, és képes valódi lényét az egó mögül előhalászni, "ördögűzővé" válik. Ha a módszert önmagán sikeresen alkalmazza és a megszerzett tudást át tudja adni, akkor pedig ezen ismeretek tanítójává.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!