Szerintetek Isten annak örülne jobban ha eladnám a drága fegyverem és a vételár teljes egészét jótékony célokra fordítanám vagy ha a kukába dobnám amiből nem származna se nekem se másnak haszna?
Minden tárgyamtól megszabadultam már, hogy teljesen új életet tudjak kezdeni Istennel. Ez az egy van hátra. Ezt is dobjam a kukába mint a többit vagy ezt inkább adjam el?
1. Ha eladom, akkor más tulajdonába kerül egy bűnös eszköz.
2. Ha kidobom is megtalálhatja valaki.
Megsemmisíteni sajnos nem tudom mivel ez nem egy fizikai eszköz. Csak a fenti két opció lehetséges. A bűnt elkövettem azzal, hogy megvettem. Most vállalnom kell érte a felelősséget, de mit tegyek? Eladjam vagy eldobjam?
Szia!
Felesleges eladnod vagy kidobnod, ugyanis a tárgyak önmaguktól nem kelnek életre. Mondhatnám azt is, hogy a gyilkos előbb van, mint a fegyver. Egyébként a rendrakást belül kell kezdeni, nem kívül.
Húha, most már nagyon érdekel a dolog :P
Biztos nem áruld el, hogy mi az?
Legalább annyit, hogy melyik parancsolatot lehet megsérteni vele? És miért jó megsérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!