Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha UFO-k léteznek akkor...

Ha UFO-k léteznek akkor isten, Jézus nem létezik?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy miért mondják azt hogy ha be tudják bizonyítani a földönkívüliek létezését akkor káosz lesz vallás terén?

A vallásban szerepelnek a földönkívüliek (pl.: Bibliában) v. van e valamilyen kapcsolat a vallás és földönkívüliekkel?

2013. jún. 28. 13:56
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Ha néznéd a Csillagkaput, tudhatnád, hogy az ember történelmében a legtöbb fontos személy vagy goa'uld, vagy ős, vagy asgard volt.
2013. júl. 4. 23:46
 22/32 anonim válasza:
Ez hülyeség,isten talán egy kitalált dolog vagy igaz amit nem tudsz megfogni,ufo meg más mert meg tudod fobi
2013. júl. 8. 13:37
 23/32 anonim ***** válasza:
Jézus is lehet UFO, ha túl gyorsan repül el feletted.
2013. júl. 8. 19:18
 24/32 Prókátor ***** válasza:
Van egy kedvenc filmem, a Konstantin a démonvadász. Abban elhangzik egy érdekes mondat! Konstantin éppen egy angyallal beszélget, és az angyal jegyez meg valami olyant, hogy az ember egy érdekes faj, hiszen Isten számtalan, más bolygón éllő teremtménye közül csak az embernek adatott meg, hogy megváltót kapjon, és ő meg nem éll vele. Nos, nekem személy szerint valami hasonló az elképzelésem az egészről, talán csak annyi különbséggel, hogy talán több faj is kapott megváltót, de nem biztos, hogy azok a fajok máshogy bántak/bánnak vele mint mi, emberek Jézussal.
2013. júl. 11. 19:19
 25/32 anonim válasza:
Én személy szerint nem hiszek az UFOkban...lehet, hogy léteznek, de egyszerűen nem bírom elképzelni, vallásos ember vagyok, és a Biblia szerint élek, belőle tanulok, meg stb. Erről pedig egyáltalán nincsen szó benne, szóval..én hiszem, hogy Isten teremtette a világot, és hogy egyszülött fiát adta értünk, de mivel Ő az univerzum Ura, és nem mondott semmi olyat, hogy másokat is teremtett rajtunk kívül, kétlem.
2013. júl. 27. 23:50
 26/32 anonim ***** válasza:
48%

Mi, unokatesóimmal 3-an láttunk UFO-t, kb a 25.-dik hullócsilagot számoltuk augusztusban a Balatonparton. mikor Boglár felett. csak pár száz méterrel egy szabályos, de lekerekített sarkú háromszög elhúzott némán.

Ha bármilyen repülő lett volna, az összes ablak kitörik, mert a látszó szöge kb 15-20 fokos volt, ha nem nagyobb.

Ezutáni évben egy hónapot sátoroztunk emiatt a kertben, és megérte, mert akkor járatgép magasságban, kb 10-11km körüli magasságban, kb 4-5mp alatt az egész horizonton átért két, egymással alakzatban (ugyanannyival előréb volt az egyik, mint amennyivel mellette) elhúzott, kb gépeknél 20x gyorsabban szintén két háromszög, de ezek világítottak. Csíkot nem húztak, mint a meteorok. Ezt keten láttuk. Harmadszor egyedül láttam még egy ovális sárga valamit, elég alacsonyan, szintén hangtalanul elhúzni, de azt a házak miatt nem láttam,csak kb 4mp-ig olyan alacsonyan ment.

Már repültem 747-essel kétszer, Mi-8as helokopterrel, vitorlázó repülőn, AN-2-esen, vadászvezető lokátorkezelő voltam, hobbym a csillagászat, kozmológia, szeretem a repülést, repülőket. Tudom, hogy egyik sem földi volt.

mikor el kezdtem olvasni a bibliát, Daniken miatt kezdtem el, de megérintett Isten, majd megtértem egy füzetben olvasva egy imát, majd egy gyülekezetben is. Csináltam egy okkult dolgot is előtte, 85kg-os embert, majd sok más embert is kisujjal emelgettünk a fejünk fölé. (levitáció)

Ekkor halálfélelem jött be, de megtéréskor meg Isten szeretete előzte mindezt. Tisztába lettem ,hogy nem Istentől van. Én sem tudtam pár hétig hova tenni az UFO-s dolgot, és Istent, hiszen mindkettőt tapasztalatból tudtam, minden kétség nélkül, hogy valóság.

Már majd fejfájásig kerestem a megoldást, míg eszembe jutott egy ige, mikor Ábrahámnak le keleltt raknia Izsákot, a nagy nehezen várt ajándékát Isten elé.

Amint letette, igazolva elszántságát (és a feltámadásba vetett hitét) Isten nem kérte, hanem visszaadta neki.

Én is letettem azt a kérdést! Nehezen ment, 3 napig kizavartam a fejemből minden gondolatot, ami korábban forgott e témában a fejemben. Nehéz volt, 3 napba került, míg letettem. Pár nap múlva kaptam az igét, hogy gyümölcseiről ismerszik meg a fa... Az UFO téma mindig félelmet hoz. Ma is megnézek pl dokumentum filmeket róluk, de tudom, hogy honnan származnak.

Később mélyebb magyarázat is jött. Isten le fogja vetni a sátánt, és angyalait a földre, az elragadtatás után. Ezzel is készítik elő a lejövetelt, nehogy igazolja az igét, idegeneknek akarnak majd tűnni. Ez valószínű, nem teljesen biztos. Nem állítom biztosra, becsületesen írom, ez elmélet, és igei alapon, de nem kijelentés.

Istent ha valaki követi, elvezetheti más igazságokra is, ami nem feltétlenül fontos másnak, vagy nem üdvösségi kérdés. Angelica Zambranót idézett hozzászóláshoz csatlakozva az elején, szerintem az teljesen Istentől van, és egy megtévesztés része az UFO-s dolog, csak nem úgy, hogy az a megtévesztés, hogy vannak, hanem vannak, és ezzel akarnak másfelé vezetni embereket, igeellenes világnézetek felé pl.

2013. júl. 28. 13:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Fordítsd meg a kérdést és máris megkaptad a választ.. :)

Csak hagyd ki belőle a "Ha"t

2013. szept. 28. 19:16
 28/32 anonim ***** válasza:

Nem túl eredeti kérdés,de a szokásosnál izgalmasabb téma.

Nos,a keresztények már megint rászolgáltak (legalábbis a 90%-uk) hogy szűklátókörűnek és szubjektívnek nevezzük őket.

(ami a legidegesítőbb hogy emiatt a 10% miatt mindig óvatoskodni kell a kijelentésekkel,de legyen)

Kezdjük ott hogy valaki írta (de gondolom a legtöbb keresztény ugyan így véli) hogy ami nem szerepel a Bibliában az nincs.

-_-"

Komoly?Had ne soroljam mennyi dolog nincs a Bibliában.De jó,felsorolom ezek egy százalékát:

-A Naprendszer bolygói

-Ezek holdjai

-az atomok

-a négy alapvető kölcsönhatás

-a radioaktivitás

-a sejtmagvas egysejtűek

-a sejtmag nélküli egysejtűek

-az acetilén

-az avogadro állandó

-a pí értéke

-a falktoriál számítás

-ahatványozás

-az ionizációs energia

-a limbikus rész

-a dobhártya

-a himnős élőlények

-a kromoszómák

Na ,nagyjából ezek és még ezeknek a tízmilliószorosa hiányzik a Bibliából.Akkor ezek mind nincsenek?

Aztán másik kedvenc érvem hogy "Isten csak minket teremtett".A jelen hivatalos álláspont szerint még minket se úgy hogy Tschuldigung.

Az a hasonlat Yudatól hogy jézus is egy helyről jönne az idegenekkel...Facepalm.Mi van ha kiderül hogy mondjuk az Európán (mielőtt jönnének a hülye kommentek:ez a Jupiter egyik Galilei holdja) van élet?Akkor Jézus is a 200 km vastag jég alól jött?

És 10-es:De,a vallás pont ezt jelenti ki.Ezt tagadni nagyjából olyan,mint azt tagadni hogy a Toldi az Alföldön játszódik.

És természetesen megjelent ismét az örök kedvenc:Csak Sátán magyarázza be nekünk.

Gratulálok!A második legmocskosabb vitastílust használjátok:Démonizáljátok a vitapartnert,azzal,hogy Sátán befolyásolása alatt állítanak dolgokat!Tudjátok mi mocskosabb ennél?A Náci kártya kijátszása.Remélem még nem vagytok ilyen mélyen.

Na röviden ennyi.Igazából az intelligens keresztényre tökéletes analógia a becsületes cigány.Keresheted,előbb utóbb csak találsz,de rohadt fáradságos.

2013. szept. 28. 20:00
 29/32 anonim ***** válasza:
a kettő 1 és ugyanaz... mivel régen az ember ha látott valakit, valmait repülni akkor azt istenítette... ha ez ember oylan technologiával rendelkezne hogy bolygókat teraformálna és életet hozna létre, akkor istenek lennénk.... :)
2013. szept. 29. 17:43
 30/32 anonim ***** válasza:

A Jeruzsálemi 4 "UFO" videó a neten pl nem sátáni, az tuti hogy Isten angyala nézte meg közelről a templom teret, hegyet, mert ott ugye fel kell épülnie újból a templomnak. Egyenesen szállt le, egyenesen szállt fel. Istennél ékes rend van. Fényes volt, kicsi mégis vakító...

Nézzétek meg.

! teljesen külön helyről más-más véletlenül videózók vették fel. Van ahol 3, van ahol mind a 4 videó szerepel.

http://www.youtube.com/watch?v=dwp_WHFhA4A

pl, de van többféle más is.

2013. szept. 30. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!