Helyén való lenne egy olyan keresztény oldalt (blogot) csinálni, ahol nincs semmi más, csak más keresztény blog ill. más keresztény oldal ajánlása?
Tehát egy olyan oldal készítése helyén való lenne, ahol csak össze lenne szedve az összes többi hasznos keresztény oldal?
Leginkább arra gondoltam ezzel, hogy ha csinálnék is, adnék neki egy egyszerű kis nevet és ezt a "link"-et minden hova felírnám vagy graffitizném és akit érdekel az megnézi.
És lehet, hogy ennek hatására térne meg valaki. Természetesen nem csak graffitivel hanem pl matricákkal vagy egyéb más eszközökkel is hirdetném.
KÉREM CSAK KERESZTÉNYEK ÍRJANAK!
(kisbetűs rész: keresztényeken belül is csak olyanok írjanak akik az életüknek minimum "100%"-át az Úrnak élik)
hát én csak 70-80% de válaszolok
Szerintem ez nem lenne jó....már csak azért is mert a graffiti művészet.A "tag" az aláírás benne amivel a sok hülyegyerek szétbassza a várost.Amit te akarsz az falfirka ami nagyon ronda.A matrica jobb ötlet.
Igazából ezért nem lenne senki 100% hívő esetleg elmenne a templomba 1-2 és megunná.Nem így kell reklámozni.A pap tegyen valami olyat ami felkelti a fiatalok érdeklődését.Akkor lehet elmennek 1-szer.Aztán mégegyszer tegyen valamit és így tovább.......
Én sem gondoltam komolyan azt a 100%-ot, azért is raktam idézőjelbe.
Amúgy ezzel csak azt szerettem volna kifejezni, hogy nem álkeresztények válaszára vagyok kíváncsi.
Graffitin meg ne bukjunk ki, szerintem elég sok olyan trágár graffiti van ami mellett nyugodtan helyet foglalhatna egy életmentő graffiti is ;)
Szia!
Szerintem rendezgesd csak a saját dolgaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!