Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet valakiből Miko-...

Ashli kérdése:

Hogyan lehet valakiből Miko- shinto papnő?

Figyelt kérdés
Mit kell tudni papnőkről szerzetesekről és mi mennyire igaz?pl.Inu Yashában képesek védelmi pajzs felállítására,varázsigék használatára, szent nyíl, energia stb.

2013. jún. 28. 00:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Itt Magyarországon lehetetlen. Először is a shinto vallás leginkább Japánban elterjedt. Olvasni olvashatsz róluk könyvekben, én pl egy utazási könyvben olvastam róluk, de interneten szinte bárhol fellelhető, de leginkább angol nyelven.

A másik, attól, hogy az InuYasha-ban benne vannak ilyen képességek, a valóságban nincsenek. Ők egyszerű papok, papnők, szerzetesek, és egyéb mások, ők csak imádkoznak, adományokat adnak és hasonló dolgokat tesznek, mint amit bármely más pap csinál.

Te nem lehetsz shintoista papnő, először is mert ahhoz nem ide kellett volna születned. Aztán ahhoz eleve erre a szakmára kellett volna nevelni. Én nem ajánlom a vallás váltását. Erről szerintem mondj le, és tartsd meg érdeklődési körnek:)

2013. jún. 28. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:

[link]

ha nem olvastad volna még, itt megtudsz majdnem mindent. A papnők amúgy is csak a szentély körül segítenek, és ünnepeken segédkeznek.

2013. jún. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!