Nem féltek emberek?
Jehova tanui szerint a jelenések könyvében meg lett jövendölve, hogy a sáskák azaz ők, kínozni fogják az embereket és végül meg is kell majd ölniük a föld egyharmad részét!
Az ő királyuk Abbaddon a pusztító.
"Isten népe nem kap felhatalmazást sem most, sem később emberek életének kioltására"
Ezt Katy írta, és szerintem ebből világos, hogy nem gyilkolnának le embereket.
Vallás tekintetében eltér a véleményünk, ám ez csupán szövegértelmezés kérdése.
,De azt nem értem,hogy ha Isten népe
nem öl meg senkit,de kiközösitetek
valakit akkor azt hagyjátok depresszióba
később pedig öngyilkosságba
veszni"
Ha megbánást tanúsít, és elhagyja a káros szokását, akkor szeretettel visszafogadjuk azt a személyt.
"Ha meg nem, akkor jobb is, ha meghal,
ugye?"
Ha nem bánnya meg a bűneit és nen hagyja el azokat, akkor az a sors vár rá.
"és azért meg kell halnia? Mert nem ért egyet veletek? Mert nem bánta meg a bűneit (pl: elvált mert nem akart tovább azzal a személlyel élni..vagy bármi más)...na gyerekek ez kb. olyan vicc mint mondjuk,hogy a hódnak van biciklije.."
Nem vagyok hívő, azonban szerintem van itt egy kis félreértés. Ugyanis nem azt mondják, hogy ezt ők fogják eldönteni, hanem a hitük szerint ezekkel az emberekkel ez fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!