Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem féltek emberek?

Nem féltek emberek?

Figyelt kérdés

Jehova tanui szerint a jelenések könyvében meg lett jövendölve, hogy a sáskák azaz ők, kínozni fogják az embereket és végül meg is kell majd ölniük a föld egyharmad részét!

Az ő királyuk Abbaddon a pusztító.

2013. jún. 27. 15:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
De azt nem értem,hogy ha Isten népe nem öl meg senkit,de kiközösitetek valakit akkor azt hagyjátok depresszióba később pedig öngyilkosságba veszni...javítsatok ki ha tévedek de szerintem ez Jehova Tanúi hibája és akkor ti jöttök a szeretettel.
2013. júl. 8. 15:46
 32/42 anonim ***** válasza:

"Isten népe nem kap felhatalmazást sem most, sem később emberek életének kioltására"

Ezt Katy írta, és szerintem ebből világos, hogy nem gyilkolnának le embereket.

Vallás tekintetében eltér a véleményünk, ám ez csupán szövegértelmezés kérdése.

2013. júl. 9. 22:19
 33/42 A kérdező kommentje:
majd kiderül
2013. júl. 12. 21:13
 34/42 anonim ***** válasza:

,De azt nem értem,hogy ha Isten népe

nem öl meg senkit,de kiközösitetek

valakit akkor azt hagyjátok depresszióba

később pedig öngyilkosságba

veszni"

Ha megbánást tanúsít, és elhagyja a káros szokását, akkor szeretettel visszafogadjuk azt a személyt.

2013. júl. 14. 12:38
 35/42 anonim ***** válasza:
Ha meg nem, akkor jobb is, ha meghal, ugye?
2013. júl. 14. 12:45
 36/42 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem, akkor jobb is, ha meghal,

ugye?"

Ha nem bánnya meg a bűneit és nen hagyja el azokat, akkor az a sors vár rá.

2013. júl. 14. 16:06
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
és azért meg kell halnia? Mert nem ért egyet veletek? Mert nem bánta meg a bűneit (pl: elvált mert nem akart tovább azzal a személlyel élni..vagy bármi más)...na gyerekek ez kb. olyan vicc mint mondjuk,hogy a hódnak van biciklije...
2013. júl. 14. 17:08
 38/42 A kérdező kommentje:
Halálra vagyunk ítélve.....ennyi!
2013. júl. 14. 18:04
 39/42 anonim ***** válasza:

"és azért meg kell halnia? Mert nem ért egyet veletek? Mert nem bánta meg a bűneit (pl: elvált mert nem akart tovább azzal a személlyel élni..vagy bármi más)...na gyerekek ez kb. olyan vicc mint mondjuk,hogy a hódnak van biciklije.."

Nem vagyok hívő, azonban szerintem van itt egy kis félreértés. Ugyanis nem azt mondják, hogy ezt ők fogják eldönteni, hanem a hitük szerint ezekkel az emberekkel ez fog történni.

2013. júl. 14. 18:10
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem félek. Sőt, arról sem vagyok meggyőződve, hogy a Jehova-tanúk valóban így gondolkodnának. Sok dolog elég meredek nekem az ő vallásukban, de ilyet még belőlük se néznék ki.
2013. júl. 25. 23:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!