Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok erről a mennyi...

Mit gondoltok erről a mennyi bizonyságtételről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=Z2dqyBZKAdE

Csak vallásosak válaszoljanak aki nem olvasta nem ismeri a Bibliát nem Ismeri Istent ne válaszoljon.

2013. jún. 24. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Sok ilyen van. Én nem merek semmire sem gondolni. Viszont nem néztem végig. De nem tudom, hogy egy ilyen mennyire valóságos. Vannak bennem kételyek, de képtelen vagyok teljesen elutasítani.
2013. jún. 24. 20:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát nem értem én azokat, akik ismerik a Bibliát, de hát ez is írva van, Sátán feltünteti magát a világosság angyalának és olyasmit láttat az emberekkel amiknek köze sincs Isten akaratával, és ezt Jézus meg is mondta, ennek ellenére csak mennek az emberek az ilyenek után.

"Nagy jelek, meg látomások", Jézus azt mondta, hogy ne higgyünk az ilyeneknek.

Istennek van egy programja amit Jézussal elindított, hogy mindenki megismerje az igazságot és z igazság szabaddá teszi az embereket ezektől a felesleges hiedelmektől

Ez nem a rend és a szervezettség Istenétől jön, az egyik ember ezt látta a másik azt engem elvitt Isten és ezt meg azt mutatta, stb

Ez nincs összhangban a Jézus által tanítottakkal.

(1Timóteusz 2:2-4) . . .. 3 Ez jó és elfogadható a mi Megmentőnk, Isten szemében, 4 akinek az az akarata, hogy mindenfajta ember megmentésben részesüljön, és az igazság pontos ismeretére jusson.

Ebből következik:

(Máté 28:19, 20) 19 Menjetek hát, és tegyetek tanítvánnyá minden nemzetből való embereket, kereszteljétek meg őket az Atyának, a Fiúnak és a szent szellemnek nevében, 20 és tanítsátok meg őket arra, hogy megtartsák mindazt, amit parancsoltam nektek. És íme, én veletek vagyok minden napon a világrendszer befejezéséig.”

(Máté 24:14) 14 És a királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön tanúságul minden nemzetnek, és akkor jön el a vég.

(Cselekedetek 1:7, 8) . . .; 8 de erőt kaptok majd, amikor a szent szellem eljön rátok, és tanúim lesztek mind Jeruzsálemben, mind egész Júdeában, és Szamáriában, és a föld legtávolabbi részéig.”

Világméretű tanúskodó munka a föld legeldugottabb helyein is, arról a királyságról ami megoldja itt a földön is az emberek gondjait, s nem az, mit álmodtam Istenről.

De hát Ő tudja.

hát mindenkinek ott a biblia a kezében. Csak utána kell olvasni Jézus mit mondott, és ki az aki azt teszi.

Katy Weaver

2013. jún. 24. 21:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem le írni ,hogy "Jehova tanúi" se válaszoljanak.
2013. jún. 24. 21:05
 4/10 yuda ***** válasza:

Számomra nem hiteles, nem valóságos. Semmilyen gyümölcsöt nem termett ez az állítólagos elragadtatása sem benne, sem másokban. Márpedig, ha Isten tette volna, akkor óriási változás lenne. Itt semmi különös nem történt és semmi rendkívülit nem mond.

Amit igen, az nyomozhatatlan, képlékeny, -és ha meghallgattok 2-3 ilyen tipusú "elragadtatást", -(mindegyikük hölgy fura módon :D ) -akkor teljesen kiszámítható.

Keresztények jól teszik, ha Isten igéjére építkeznek, mert az a biztos, nem pedig fura nők hihetetlen kalandjaira. :D

2013. jún. 24. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja bocsi.

azt hittem érdekel Isten véleménye.

:(

Katy Weaver

2013. jún. 24. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Legközelebb talán írd ki már azt is, mit vársz válasznak és sokkal egyszerűbb lesz az egész mindenkinek.
2013. jún. 24. 22:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszolni nem akartam senkit megbàntani de pogànyok úgysem értik a "Jehova tanui " szellemileg ,értelmileg nem szabadok.
2013. jún. 24. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Sátán sajnos sokakat becsap és sok hazugságot hitet el velük. Azt gondolom, hogy nincsenek olyan emberek, akikkel Isten közvetlen kapcsolatba lép és mutat nekik olyan dolgokat, amik még a Bibliában sem szerepelnek.
2013. jún. 25. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg, mert hosszú, de Isten tud kapcsolatba lépni emberekkel közvetlenül , és tud olyat mutatni ami nincs a Bibliában, persze összhangban kell állnia azzal.
2013. jún. 26. 11:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Katy meg ne szomorkodjon!:) ♥ Tőlem Neked.
2013. jún. 26. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!