Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitler miért gyűlölte annyira...

KZitus kérdése:

Hitler miért gyűlölte annyira a zsidókat, hogy ki akarta irtani a földől őket?

Figyelt kérdés
Én úgy tudom, személyes motivációja volt.

2013. jún. 21. 11:49
1 2
 11/13 DR. ZIRR-ZURR ***** válasza:

A helyes választ itt találod:Meglepő,hogy pont egy zsidó származású ember szájából!!!Mindössze 8 perc,magyar felirattal! Érdemes rá szánni..

http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE

2013. jún. 25. 21:05
 12/13 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudom Hitler anyját (szolgáló volt egy zsidó családnál), megerőszakolta egy zsidó férfi és ez is közrejátszott abban, hogy zsidógyűlölő lett."

Ez egy amerikai városi legenda, amit még ráadásul rosszul is írtál le, mert állítólag a nagyanyját kapta el a Rothschild.

2013. jún. 28. 08:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Hitler kétszer jelentkezett a Bécsi Festőművészeti akadémiára, de nem vették fel, és ezért is az iskolát irányító zsidókat okolta, aztán ez a gyűlölet fokozódott. Persze ez csak egy elmélet a részemről.
2013. júl. 1. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!