Allllli kérdése:
Honnan tudnám letölteni a református énekeskönyv bizonyos énekeinek az orgonakíséret kottáját?
Figyelt kérdés
338. Lelki próbáimban
397. Ó, Sion, ébredj
457. Ó, Jézus, árva csendben
458. Aki értem megnyíltál
460. Amint vagyok
461. Bár bűn és kín gyötör
463. Isten élő lelke, jöjj
465. Szelíd szemed
Ha esetleg valakinek megvan szívesen fogadnám, ha elküldené nekem szkennelve/fényképezve/pdf-ben vagy akárhogyan.
2013. jún. 16. 21:52
1/7 anonim válasza:
szerintem ebben a doksiban benne kell legyen:
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos ebben nincsenek benne. :(
2013. jún. 17. 10:16
3/7 anonim válasza:
Békesség!
Itt nézzél széjjel. Kattints az ének nevére és bejön egy kotta. Nem tudom ez jó-e neked. Evangélikus gyűjtemény de jó része benne van amit kértél és sok más is!
Teológus
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ebben is csak a dallam van benne. Nekem a két vagy többszólamú orgona kotta kellene.
2013. jún. 18. 21:20
5/7 anonim válasza:
Vedd meg a Református Korálkönyvet, az összes ének benne van kísérettel, elő- és utójátékkal.
6/7 anonim válasza:
... de már meg is találtam. Innen le tudod tölteni négy részletben az összes ének orgonakíséretét:
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Pontosan erre van szükségem. Nem gondoltam volna, hogy ez még sikerülhet.
2013. nov. 11. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!