Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a baj a zenekarommal?

Mi a baj a zenekarommal?

Figyelt kérdés

Minap megkaptuk a sátánista titulust... -.- Sem én sem a többiek nem vagyunk ördögimádók, vagy rossz emberek, pusztán ezt a zenét szeretjük játszani!

Amiért lehordtak minket az az, hogy Máté evangáliumából írtunk meg az egyik dalunkat:

Of Seeds And Tares (búzáról és konkolyról)

[link]

2013. jún. 14. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Abszolút semmi, szerintem nagyon királyok vagytok :D

Egyébként az a baj, hogy nem glória van a fejetek fölött és nem operát énekeltek.

2013. jún. 14. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

most telorol nem tudom meghalgatni a zenet...

de a gond az hogy rengeteg szuk latokoru ember van,

az eggyik haveromat azert satanistaztak le es tiltottak el a szulok a lanyuktol mert van egy nonfigurativ tetkoja es heavy metalt halgat, az ilyenektol mit varsz el?

2013. jún. 15. 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

UUUUUHHH *-*

Sok a süket ember...;)

De ez...wow :D

Amúgy nyugi, én akárhányszor megpróbáltam bandát keríteni/szervezni/beszállni régibe, mindig az volt a baj, hogy csaj vagyok, szóval most már sz*rok az egészre, majd ha lesznek hozzám hasonló érdeklődésű csajok, akkor megalapítunk egy csaj bandát együtt, a többiek meg bek*phatják xD

Szóval ehhez képest még örülhettek is, hogy csak sátánisták "vagytok"...:D

2013. jún. 15. 14:19
 4/6 anonim válasza:
100%
Sajnos sokan hiszik azt, hogy a metál egyenlő a sátánizmussal, a sátánizmus pedig egyenlő a sátánimádattal...
2013. jún. 17. 06:07
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ment a zöld pacsi!

Akit esetleg érdekel, holnap fellépünk egy tehetségkutató keretein belül, és szívesen látunk mindenkit!

[link]

2013. jún. 19. 16:42
 6/6 anonim válasza:
Fhúúú öcsém ez g*ci jó. Szard le mit gondolnak ez a szám nagyon odabasz. A lényeg, hogy élvezzétek.
2013. jún. 21. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!