Jehova Tanúi! Ilyenek a vének nálatok?
"Az alázatos, keményen dolgozó vének szeretik Jehovát, és tudják, hogy minél jobban képesek utánozni őt, annál nagyobb áldást jelentenek a gyülekezetnek. Ezt elméjükben tartva, állandóan azon vannak, hogy olyan, Istennek tetsző tulajdonságokat ápoljanak, mint amilyen a szeretet, a könyörület és a türelem."
Na erre kérek tőletek őszinte választ!
Nem a hazugságokra és a szépítésekre vagyok kíváncsi, hanem a színtiszta igazságra!
Ezen az oldalon egy volt vén ír részletesen, hogy milyen volt ő vén korában, és azután miután kilépett Jehova tanúi közül.
Vagy kiközösítették, mert mégsem olyan volt?
Kedves kérdező, te mire is akarsz választ?
Szia!
Igen, már hosszú hosszú évek óta tapasztalom, hogy a vének sokat fáradoznak azért, hogy én, a "juh" szellemileg jól táplált legyek, és szellemi biztonságban érezzem magam abban a gyülekezetben, amelyért Jézus a vérét áldozta.
Hálás vagyok Jehovának ezekért az "emberajándékokért".
Mélyen csatlakozom Testvérem KZitus válaszához.
azok a vének, akik a szívükön viselik Jehova és Jézus juhait, azok tudják, hogy számadással fognak tartozni a Teremtőnek, hogyan is bántak a rájuk bízott báránykákkal.
Mert hát Ők nem a vének tulajdona, hanem Istené.
Így aki nem viselkedik megfelelően, attól, számon lesz kérve, mit tett. Így nagyobb a felelőssége is.
Nekik példaképekként kell szolgálni a gyülekezetet, utánozva Jézust, aki gyengéd törődéssel, de ugyanakkor határozottsággal viselte a sorsát a nyájnak, az életüket is oda kell tudni adni értük, utánozva Jézust.
Persze ez mindenkire vonatkozik aki Jézus követője, hogy a testvéréért le tud mondani az életéről,
Mert hát nincs nagyobb szeretet annál mint aki az életét adja másokért.
Persze nem a felelőtlen mártírkodás értendő alatta,
Katy Weaver
A Nőket?
egy alázatos keresztény Nő tudja hol a helye, De egy keresztény férfi is.
És egyik sem mehet túl azokon ami írva vagyon...
Már ne haragudj, de mitől keresztény valaki...?
Jézus nem a lázadsá szellemét tanította.
Katy Weaver
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!