1/11 anonim válasza:
Ugyan olyan emberek mint bárki más.
Ebben a nemzetben is vannak "jó" és "rossz" emberek.
A Teremtőnél nincs részre hajlás, mindenkit elfogad aki úgy él ahogy Ő meghagyta a fián keresztül.
Így amikor igazságosan fog ítélkezni, nem a nemzetiség szerint fog dönteni egy ember élete felől, hanem a tettei szerint.
Katy Weaver
4/11 anonim válasza:
Odavagyunk értük :D
Egyébként semmi. Egyénekről van csak véleményem.
5/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire zsidó. Ha elég rendesen zsidó, akkor számomra az értékrendje, és a gondolkodása is ugyan az, mint a cionistáké, és így a 99%-át nem kedvelem. A maradék 1% az, akivel még nem találkoztam, mert egy ilyet sem ismertem.
6/11 Ozmium42 válasza:
Van zsidó nemzet, van zsidó vallás és van zsidó mentalitás. Átfednek, de nem azonosak. Kritizálni szigorúan tilos őket, úgyhogy ez minden, amit itt most el szerettem volna mondani.
9/11 anonim válasza:
@ # 5 tegnap (06-10) 18:16:
"a gondolkodása is ugyan az, mint a cionistáké, és így a 99%-át nem kedvelem."
E szerint nem kedveled a magyar, német, francia hazafiakat sem, mert a cionista ugyanaz zsidóban.
Amúgy tényleg ismersz 99 zsidót?
@ Ozmium42:
"Kritizálni szigorúan tilos őket"
Ezt a marhaságot hol hallottad? ( RÁGALMAZNI, vagy kritizálni, az nem ugyanaz. )
10/11 Ozmium42 válasza:
EGYETLEN esetről sem tudok, amikor bárki úgy kritizálta volna Izraelt, hogy ne lett volna antiszemitának és rágalmazónak bélyegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!