Mért nem vagyok elég jó az Istennek?
Válaszra sem méltat. Szóba sem áll velem. Le se...
Körülöttem vannak emberek, akik jóval később kezdtek Bibliát olvasni, imádkozni....én meg hiába köszönök meg szívből, hiába kérek szívből...semmi...semmi jele annak, hogy kapcsolatom lenne az Istennel.
A többi társam közben meg változásokon megy át, segítséget, útmutatást, kapcsolódást, hitet kapnak.
Én rossz vagyok, azért érdemlem ezt?
"Elég jónak" lenni lehetetlen. Senki nem méltó az Istenhez, mert a közte és az ember között levő szakadékot kizárólag Jézus képes áthidalni.
Azt látom, hogy az irigység beszél belőled: nekik ezt meg azt, neked miért nem... Nézd egy kissé más szemszögből a helyzeted!
Nincsenek körülötted olyan emberek, akik éppen a te példádból okulva léptek a megtérés útjára? Istent választani nem könnyű döntés, és az út sem egyszerű hozzá. Senki nem mondta, hogy a megtérést követően minden happy lesz, és majd csodákkal lesz tele az életed, legalbbis nem úgy, ahogy az egyszeri ember elképzeli. Csoda lehet a változás, amin keresztülmész, egy szeretett ismerősöd, aki éppen a te példád okán tér meg... mert a valódi csodák az emberi szív mélyén mennek végbe.
Ha Isten válaszát keresed, vagy ezer helyen megtalálhatod: a reggeli nap fényében, a szélben rezgő levelek hangjában, az eső illatában... vagy épp egy másik ember szemében. Ne keresd görcsösen a válaszokat, hagyd, hogy azok találjanak meg téged! A legtöbb, amit tehetsz, hogy nyitott szemmel jársz, és igaz szívvel hiszel.
"#22 A legtöbb, amit tehetsz, hogy nyitott szemmel jársz, és igaz szívvel hiszel."
-nagyon szép...és óvakodj azoktól, akik ezt az éberséget, tiszta szívet el akarják tőled venni (mint 16:17)..
Rossz? Nem. Vagy mi a szösz, Isten válogatós?
Isten létezik?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!