Mért nem vagyok elég jó az Istennek?
Válaszra sem méltat. Szóba sem áll velem. Le se...
Körülöttem vannak emberek, akik jóval később kezdtek Bibliát olvasni, imádkozni....én meg hiába köszönök meg szívből, hiába kérek szívből...semmi...semmi jele annak, hogy kapcsolatom lenne az Istennel.
A többi társam közben meg változásokon megy át, segítséget, útmutatást, kapcsolódást, hitet kapnak.
Én rossz vagyok, azért érdemlem ezt?
Higyj benne vagy ne higyj!
Ha tényleg hiszel benne, akkor benned él, és segít. Ha számonkéred, akkor nem is hiszel benne igazán, csak becsapod saját magad. Ha nem hiszel benne, ne kérd számon, hisz akkor számodra nem létezik. Nem létező dolgon pedig nem kérhetünk számon semmit, mert ez a létező legnagyobb ostobaság.
Egy hívő.
Mert végtelenül szeret Isten, és mi csak a véges, emberi szeretetet tudjuk magyarázni, "érteni", azt látjuk, ahol mindig van egy kis folt.. Isten szeretete tiszta ragyogás, osztatlan fény.
Adynak is sok kétsége volt, majd mégis megérezte:
»ÁDÁM, HOL VAGY?« versében olyan megrendítően ír a találkozásról.
Térdelj le ma este, amikor csend van és így imádkozz:
Drága Jézusom, szeretnélek befogadni szívembe, szeretném, ha átvennéd életem, kezedbe adom, mostantól a Tiéd. Kérlek segíts nekem. Látom a bűneimet és nem bírom el a súlyt, te kifizetted már értük az áldozatot, és én elfogadom ezt. Kérlek segíts nekem, hogy meghalljam Istent és tele legyek az ő szeretetével. Ámen.
Kérd a megtérést és megkapod.
Istennek és az univerzumnak mindenki úgy van jól ahogy éppen van. ez nem lehet másként. Az nem mind1 hogy mit hogyan teszel most.
Nagyon rossz amikor az ember beteg és gyógyulást kér és azt tapasztalja, hogy nem kapja meg. Sajnos vannak pillanatok, amikor azt érezzük, hogy Isten igazságtalanul nem hallgatja meg a kérésünket. De tudnod kell elég jó vagy neki, te a teremtménye vagy, akit szeret. A gyógyulást nem erőszakolhatod ki. Egy dolgot kell megállapítanod: Istenben vagy a gyógyulásodban hiszel? Ha ezt letisztázod magadban azt hiszem egyszerűbb lesz megbékélj. Persze ettől még imádkozhatsz a gyógyulásodért csak tudd elfogadni Isten döntését, akkor is amikor nem úgy van, ahogy azt mi te szeretnéd.
Jobbulást és erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!