Mért nem vagyok elég jó az Istennek?
Válaszra sem méltat. Szóba sem áll velem. Le se...
Körülöttem vannak emberek, akik jóval később kezdtek Bibliát olvasni, imádkozni....én meg hiába köszönök meg szívből, hiába kérek szívből...semmi...semmi jele annak, hogy kapcsolatom lenne az Istennel.
A többi társam közben meg változásokon megy át, segítséget, útmutatást, kapcsolódást, hitet kapnak.
Én rossz vagyok, azért érdemlem ezt?
Tapasztalatból mondom hogy a betegséged és a lelki problémáid sem fognak megoldódni csak attól hogy imádkozol.
Max. isten olyan élethelyzetek elé tud állítani amit hogy ha átélsz megoldódhatnak a problémáid. És isten nap mint nap ilyen élethelyzetek elé állít minket. De amíg menekülsz addig nem oldódhat meg semmi. Ez így működik.
Tudok erről könyvet ajánlani priviben..
nos igen, rossz vagy, nem érdemled meg azt sem hogy levegőt vegyél
de JÉZUS aki utat épített Istenhez, ő felemelt maga mellé, és ha úgy tetszik a testvére lettél, Isten fia vagy
komprende????
ezen semmi nem változtat, az se ha megkapod, az se ha nem kapod meg, az se ha olvasod a Bibliát az se ha nem olvasod
fel kell fognod hogy amit látsz itt a Földön az NEM a VALÓSÁG
ha te egyedül lettél volna Földön Jézus érted is megtette volna hogy kézen fog és odavezet az Atya elé
ő a te faterod, ő te legjobb barátod, ő akarja neked a legjobbat ezen a teremtett világon, komprende???
"És teremté Isten az embert saját képmására"
Azon elmélkedj el,mit az,amit mutatsz istennek.mibe veted hited,bizalmad? szereted magad őszintén? vagy rossznak,bűnösnek érdemtelennek tartod magad? Mit gondolsz,mit fog mutatni Isten,ha ő a tükörképed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!