Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mért nem vagyok elég jó az...

Mért nem vagyok elég jó az Istennek?

Figyelt kérdés

Válaszra sem méltat. Szóba sem áll velem. Le se...

Körülöttem vannak emberek, akik jóval később kezdtek Bibliát olvasni, imádkozni....én meg hiába köszönök meg szívből, hiába kérek szívből...semmi...semmi jele annak, hogy kapcsolatom lenne az Istennel.

A többi társam közben meg változásokon megy át, segítséget, útmutatást, kapcsolódást, hitet kapnak.

Én rossz vagyok, azért érdemlem ezt?

2013. jún. 6. 10:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom hogy a betegséged és a lelki problémáid sem fognak megoldódni csak attól hogy imádkozol.

Max. isten olyan élethelyzetek elé tud állítani amit hogy ha átélsz megoldódhatnak a problémáid. És isten nap mint nap ilyen élethelyzetek elé állít minket. De amíg menekülsz addig nem oldódhat meg semmi. Ez így működik.

Tudok erről könyvet ajánlani priviben..

2013. jún. 6. 12:45
 12/25 anonim ***** válasza:
7%
A betegségeidet is ő küldte, mivel mindnható, mindentudóés ő szabja meg mindenki útját, és mivel sokat imádkozol, még figyel is rád. Miből gondolod, hogy a rossz sorsodat, a magányodat, a betegségeidet pont az veszi vissza, aki elrendelte, és aki eddig se segített hiába kérted áhitattal?
2013. jún. 6. 12:48
 13/25 anonim válasza:

nos igen, rossz vagy, nem érdemled meg azt sem hogy levegőt vegyél

de JÉZUS aki utat épített Istenhez, ő felemelt maga mellé, és ha úgy tetszik a testvére lettél, Isten fia vagy

komprende????

ezen semmi nem változtat, az se ha megkapod, az se ha nem kapod meg, az se ha olvasod a Bibliát az se ha nem olvasod

fel kell fognod hogy amit látsz itt a Földön az NEM a VALÓSÁG

ha te egyedül lettél volna Földön Jézus érted is megtette volna hogy kézen fog és odavezet az Atya elé

ő a te faterod, ő te legjobb barátod, ő akarja neked a legjobbat ezen a teremtett világon, komprende???

2013. jún. 6. 13:20
 14/25 anonim ***** válasza:
Isten gonoszsággal senkit nem kísért, a betegségeket nem ő küldi, de van, hogy megengedi a Sátánnak, hogy beteggé tegye az embert. Miért? Hogy megpróbálja a hitét és szeretetét. Hittel lehet átvenni a gyógyulást is ebből. De ezt soha nem fogod kiérdemelni, csak hittel lehet megkapni!
2013. jún. 6. 14:09
 15/25 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jó az univerzum úgy, ahogy most van, a Sátán lázadása miatt ugyanis olyan dolgok jöttek be, ami miatt ez a világ már nem jó Isten előtt. Nem véletlenül fogja újjáteremteni, és nem véletlenül sem kell megtérni sem.
2013. jún. 6. 14:11
 16/25 kefa 2000 ***** válasza:
Szia! Úgy gondolom sokan esnek ebbe a kétségbe,amibe te.Miért?Válasz rengeteg lehet,és nem biztos hogy bármelyik is közel lesz az igazsághoz de minden "tanácsadó" úgy véli neki igaza van.Érdekes lehet az hogy az ima fogalmát arra használják hogy az egyén vélt,vagy valós gondját,baját majd valami külső valami hatalmas majd jól megoldja,és kész.Itt a válaszok között is van minden a megtérőstől a vádlón,vélt alázaton keresztül.Igazán nem hiszem ,hogy meg kéne tanítson bárki "imádkozni"talán az ima lényegét lehetne jobban megvizsgálni.
2013. jún. 6. 16:09
 17/25 anonim ***** válasza:
Volt, hogy én is azt hittem, hogy le se... De kiderült, hogy épp akkor is nagyon gondoskodott rólam :) Tartsd nyitva a lelki füledet, s hagyd, hogy dolgozzon benned az Isten.
2013. jún. 6. 23:00
 18/25 anonim ***** válasza:
A család morfogenetikus mezejét nemigen érdekli isten....
2013. jún. 7. 10:55
 19/25 anonim ***** válasza:

"És teremté Isten az embert saját képmására"

Azon elmélkedj el,mit az,amit mutatsz istennek.mibe veted hited,bizalmad? szereted magad őszintén? vagy rossznak,bűnösnek érdemtelennek tartod magad? Mit gondolsz,mit fog mutatni Isten,ha ő a tükörképed?

2013. jún. 7. 19:08
 20/25 anonim ***** válasza:
Isten osztogatna engedélyeket a Sátánnak, hogy tegyen rosszat vagy nem? Ezek szerint minden rossz istentől jön. mondjuk ezzel sok újat nem mondtál, de azért jó volt egy vallásos szájából hallani. Köszi.
2013. jún. 8. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!