Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Minek a hatására hagytál fel...

Minek a hatására hagytál fel minden bűnös cselekedeteddel, hogy csak is Jézusnak élj?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos semminek.
2013. jún. 3. 21:48
 2/8 Pietrosol ***** válasza:
8%

Szia!

OFF!

Ebben a formában, ez így a személyi kultusz lenne. Ne valaki másnak élj, hanem fedezd fel valódi lényedet és vetkőzd le az idők során rádrakódott egó porát. Az evangéliumokban Jézus útmutatót adott az egótól való megszabaduláshoz. Ne idézd és ne kövesd, légy te a Krisztus.

2013. jún. 3. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Közel 12 éves gyülekezetbe járás és engedetlenség után megnéztem ezt a videót, és felébresztett:

[link]

"Serkenj fel, aki alszol, és TÁMADJ FEL A HALÁLBÓL, és felragyog neked a KRISZTUS!"

2013. jún. 3. 22:59
 4/8 nagylzs ***** válasza:
Kedves kérdező! Te mindig pontosan tudod, hogy mi a jó és mi a rossz? Minden helyzetben tudod mit kell tenned, még akkor is ha két rossz közül kell választanod? Mert én nem! És amíg nem leszek annyira hallatlanul okos, bölcs és tapasztalt, hogy mindig tudjam mit kellene tennem, addig az a kérdés föl sem merül, hogy minek a hatására cselekedném mindig a jót. Hiszen NEM TUDOM minden esetben megmondani, hogy mi a jó. Te talán igen?
2013. jún. 3. 23:32
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 köszönöm a videót.
2013. jún. 4. 04:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Jézus hatására :)
2013. jún. 4. 13:40
 7/8 yuda ***** válasza:

Ha arra gondolsz a minden bűnös cselekedetek elhagyásával, hogy tökéletes emberek itt élnek körülöttünk, akik nem vétkeznek soha? :D

Nos akkor igen vonzó a keresztény élet.

De jó is lenne, ha minden keresztény tökéletes lehetne csak úgy hipp hopp.

Én jelentkezem elsőnek. :)

Szeretnék úgy holnap felébredni, hogy..ne is holnap..befejezem ezt a sort és soha az életben ne vétkezzek semmit, ami Isten igazságát legkisebb mértékben is csorbítja. :)

Már többször megfogadtam egyébként, pontosabban többször elköteleztem magam...és itt vagyok :D

Úgy gondolom és azt látom a környezetemben, nem a pillanat varázsa az amitől szent lesz egy hívő, hanem hosszú évek folyamatos munkájával tisztul/szentelődik meg és ez egész életünkben csiszolódik.

2013. jún. 4. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Kerestem az Urat, azután Ő Talált rám és megmutatta szeretetét ami testi szinten szinte "elviselhetetlen" volt.Azóta is ezt a szeretetet érzem és rájöttem, a legkevesebb amit tehetek, hogy megpróbálok bűnök nélkül élni.
2013. júl. 16. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!