Minek a hatására hagytál fel minden bűnös cselekedeteddel, hogy csak is Jézusnak élj?
Szia!
OFF!
Ebben a formában, ez így a személyi kultusz lenne. Ne valaki másnak élj, hanem fedezd fel valódi lényedet és vetkőzd le az idők során rádrakódott egó porát. Az evangéliumokban Jézus útmutatót adott az egótól való megszabaduláshoz. Ne idézd és ne kövesd, légy te a Krisztus.
Közel 12 éves gyülekezetbe járás és engedetlenség után megnéztem ezt a videót, és felébresztett:
"Serkenj fel, aki alszol, és TÁMADJ FEL A HALÁLBÓL, és felragyog neked a KRISZTUS!"
Ha arra gondolsz a minden bűnös cselekedetek elhagyásával, hogy tökéletes emberek itt élnek körülöttünk, akik nem vétkeznek soha? :D
Nos akkor igen vonzó a keresztény élet.
De jó is lenne, ha minden keresztény tökéletes lehetne csak úgy hipp hopp.
Én jelentkezem elsőnek. :)
Szeretnék úgy holnap felébredni, hogy..ne is holnap..befejezem ezt a sort és soha az életben ne vétkezzek semmit, ami Isten igazságát legkisebb mértékben is csorbítja. :)
Már többször megfogadtam egyébként, pontosabban többször elköteleztem magam...és itt vagyok :D
Úgy gondolom és azt látom a környezetemben, nem a pillanat varázsa az amitől szent lesz egy hívő, hanem hosszú évek folyamatos munkájával tisztul/szentelődik meg és ez egész életünkben csiszolódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!