Az elragadtatás mikor lesz szerintetek? Milyen eseményeknek kellenének bekövetkezniük, hogy ez megtörténjen? Mennyi van hátra? Továbbá az antikrisztus előtt vagy után lesz?
Szia!
A válasz egyszerű, csak el kell olvasni a Szentírást. A 666 a "fenevad" jele, legalábbis Jelenések könyve 13:8 szerint.
Üdv. Péter
?
Azt nem írja, mi a csuda az a fenevad, és azt se értem, a 666-nak mi köze a korábbi állításodhoz.
Péter, akkor végül is Jézus eljövetele bármelyik percben megtörténhet? És ha igen, akkor mikor fognak betöltődni a többi próféciák is, amikről János írt?
Bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok. Elolvasni elolvastam én is a Jelenéseket, de sok dolgot nem tudok hova rakni.
Szia!
Nos a bibliai próféciák - és köztük különösen Jelenések könyve - értelmezésének alapvetően három típusa van.
Az első szerint - amit praeterista elvnek hívunk - mindezek már beteljesedtek, még a római birodalom alatt. A második szerint - amit futurista elvnek hívunk - mindezek beteljesedése még előttünk áll.
A harmadik szerint - melyet történeti folytatólagos elvnek hívunk - mindezek folyamatosan teljesednek az apostolok kora óta napjainkig.
Én ez utóbbit vallom, vagyis Jelenések könyve nagyrésze már beteljesedett, mégpedig egészen pontosan. Meggyőződésem szerint a hetedik levél, a hetedik pecsét a hetedik trombita időszakában élünk.
Üdv. Péter
Ne bízz abban, hogy majd az elragadtatás után lesz még esélyed megtérni, ha bezárul az ajtó, akkor már hiába zörgetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!