Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az elragadtatás mikor lesz...

Az elragadtatás mikor lesz szerintetek? Milyen eseményeknek kellenének bekövetkezniük, hogy ez megtörténjen? Mennyi van hátra? Továbbá az antikrisztus előtt vagy után lesz?

Figyelt kérdés

2013. jún. 3. 17:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%

Szia!

A válasz egyszerű, csak el kell olvasni a Szentírást. A 666 a "fenevad" jele, legalábbis Jelenések könyve 13:8 szerint.

Üdv. Péter

2013. jún. 4. 07:10
 12/18 anonim ***** válasza:

?

Azt nem írja, mi a csuda az a fenevad, és azt se értem, a 666-nak mi köze a korábbi állításodhoz.

2013. jún. 4. 07:16
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
A fenevad az antikrisztus.
2013. jún. 4. 09:45
 14/18 A kérdező kommentje:

Péter, akkor végül is Jézus eljövetele bármelyik percben megtörténhet? És ha igen, akkor mikor fognak betöltődni a többi próféciák is, amikről János írt?

Bocsi a sok kérdésért, csak kíváncsi vagyok. Elolvasni elolvastam én is a Jelenéseket, de sok dolgot nem tudok hova rakni.

2013. jún. 4. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Nos a bibliai próféciák - és köztük különösen Jelenések könyve - értelmezésének alapvetően három típusa van.

Az első szerint - amit praeterista elvnek hívunk - mindezek már beteljesedtek, még a római birodalom alatt. A második szerint - amit futurista elvnek hívunk - mindezek beteljesedése még előttünk áll.

A harmadik szerint - melyet történeti folytatólagos elvnek hívunk - mindezek folyamatosan teljesednek az apostolok kora óta napjainkig.

Én ez utóbbit vallom, vagyis Jelenések könyve nagyrésze már beteljesedett, mégpedig egészen pontosan. Meggyőződésem szerint a hetedik levél, a hetedik pecsét a hetedik trombita időszakában élünk.

Üdv. Péter

2013. jún. 4. 12:14
 16/18 anonim ***** válasza:
23%

Ne bízz abban, hogy majd az elragadtatás után lesz még esélyed megtérni, ha bezárul az ajtó, akkor már hiába zörgetsz!

[link]

2013. jún. 4. 21:34
 17/18 anonim ***** válasza:
A Bibliából kiderül, hogy vannak akik az elragadtatás után térnek meg, és őket üldözni fogja az antikrisztus és kivégzi őket mert nem vették fel a bélyegét.
2013. jún. 4. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia a válasz logikus: gondolj bele mi értelme lenne az antikrisztusnak a hamis prófétának ha az elragadtatás a szenvedések előtt lenne, semmi mert minek ha már a keresztények felmentek a mennybe akkor akik itt maradtak és a sátán elakarja ragadni a lelküket nekik már mind1 mert ahogy az előttem szólók mondták az elragadtatás után már nincs megtérés, vagyis fölösleges lenne a hamis próféta szerepe meg az ilyen csapások nekünk is szenvednünk kell keresztényeknek mert akkor mutatkozik meg a hited nem akkor amikor minden jó hanem akkor amikor már teljes elkeseredésedben is tudsz bízni Jézusba, ez a lényeg de az biztos hogy az elragadtatás a 7 évnyi szenvedés után van.
2013. aug. 18. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!