Remény a depressziós betegek számra Istentől?
Szia!
A depresszió a negatív gondolatokkal való azonosulás okán alakul ki. Nemcsak remény, hanem jóhír, hogy valódi lényed nem azonos a gondolataiddal. Vedd észre, hogy "a gondolatok és érzelmek ott vannak, én pedig itt vagyok"!
Kedves Kérdező!
Éb Jehova Tanúja vagyok, tudom, hogy Te is, mivel ez majdnem pontosan az egyik tájékoztatólapunk címe. Kérlek ne tegyél fel olyan kérdéseket amire tudod a választ, ez nem tanúskodás, csak azt éred el, hogy gyűlöljenek ezért minden Jehova Tanúját.
Üdv: Imre
Ajánlok már én is egy számot.. ez kifejezetten jót tesz a depresszió ellen :)
Depresszióból való gyógyulás egy döntési folyamat.
Akarni kell a jót. Sajnos a rosszat nem, mint ahogy a biblia is írja
"Hisz nem azt teszem, amit szeretnék, a jót, hanem a rosszat teszem, amit nem akarok. "
Ha felismerjük, hogy nem akarjuk tenni, akkor már úton vagyunk. Ebből is adódik, hogy a jót akarni kell.
Mienk a döntés, hogy az indulat, ha megjelenik, szabadjára engedjük-e vagy nem. Reménytelenséget, úrrá engejük-e magunkon vagy nem.
Nap mint nap meg kell hozni a döntést, ez azt is jelent, hogy naponta fel kell venni a keresztet.
Minden nap dönteni kell Jézus, és a tanítása mellett.
Ez a remény, hogy van kitől segítséget kérni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!