Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért lesz valaki depressziós...

Miért lesz valaki depressziós a Mária rádiótól?

Figyelt kérdés

Lakótársamnak mondtam, hogy hallgassunk Mária rádiót. Azt mondta, hogy nem, mert attól depressziós lesz.

Miért lenne tőle depressziós?

2012. nov. 14. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom, mert lehúzza. Én pl agyf.szt kapok tőle.
2012. nov. 14. 22:55
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Mert olyan messze áll a lelkivilágától,mint Makó Jeruzsálemtől.

Én valószínűleg 10 perc múlva örjöngőrohamot kapnék.Ateista vagyok.A népbutítás idegesít.

2012. nov. 14. 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:
pedig tök vicces. az a legjobb,a mikor elmélkednek.
2012. nov. 14. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert komoly témákat feszeget és sok benne az elmélyülést követelő téma. Le kell hozzá csendesülni, ráadásul olyan misztikusan csöndes az egész adó. Én sem szeretem...
2012. nov. 14. 23:05
 5/9 A kérdező kommentje:
mondtam is neki, hogy az jó, ha depressziós lesz, mert a Mária rádióban is megmondták, hogy az embernek szüksége van a szenvedésre.
2012. nov. 14. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy. Mindent elhiszel? Szükség van a szenvedésre meg a depresszióra? Ezt te sem gondolhatod komolyan.
2012. nov. 15. 00:23
 7/9 A kérdező kommentje:
a kereszténység nem hirdethet rosszat!
2012. nov. 15. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Na, az ilyenek miatt b@szogatnak minden keresztényt... :/ Egyébként meg én sem vagyok oda érte, semmi értelmét nem látom neki. Ha zenét akarok, belövöm a lejátszási listát, ha ökörködni, megyek kocsmázni a haverokkal, ha lecsendesülni és Isnenre figyelni, akkor meg le a partra. Mindennek megvan a maga helye.

//az emberi hülyeség egy olyan népbetegség, amit nem lehet gyógyszerrel kezelni//

2012. nov. 15. 00:43
 9/9 anonim válasza:
Talán azért, mert az egész műsor hangvétele túl patetikus, semmi vidámságot nem sugall, sőt, pont az ellenkezőjét. A témák sem túl érdekesek, lehet, hogy tényleg "le kéne mennem alfába" hozzá? Én speciel néha nem értem, mit beszélnek, az az érzésem, hogy összefüggéstelenül, random "dobálják" egymás után a szavakat. A másik, meg amikor imádkoznak, olyan, mintha valami pogány szertartást hallanék, vélhetően azért, mert valószínűleg egy nagy, visszhangos teremben mondják sokan egyszerre ugyan azt az imaszöveget, halkan mormolva.
2013. febr. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!