Mi a véleményetek a nagyfigyelmeztetés oldalról?
A katolikusok válaszát várom!
Köszönöm!
én katolikus vagyok és sokáig néztem, követtem azt az oldalt, de egyszerűen hiába próbáltam pozitívan hozzáállni az üzenetekhez, ráment a lelkibékém és az összes nyugalmam. A károkat amiket bennem személy szerint okozott a mai napig nem tudtam helyreállítani. Arra ösztönzi az embert, hogy félelemből imádkozzon, mert az ítélet csaknem már a küszöbön áll. És szerintem az is nagyon érdekes, hogy gyakorlatilag amikor még nem is foglalkozott vele az Egyház, a látnoknőt már akkor nyugtatgatta a jelenés, hogy ne féljen. Nekem ez így utólag sokat elárul.
Jézus pedig nem azt akarja, hogy féljünk tőle, hanem hogy szeressük, és azért ne akarjunk fájdalmat okozni se Neki, se az Atyának, se a Szűz Anyának.
Sokan emlegetik, hogy "... nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát" és ez szerintem így tökéletes és jó. Egyszerűen vannak dolgok, amik nem ránk tartoznak.
A Medjugorjei Szűz, (aki elméletben ugyan az a személy) sosem mond ilyeneket. Ő ott az üzenetekben buzdít, terelget és reményt kelt.
A magam részéről, sokkal fontosabbnak tartom a mondat első felét: "VIRRASSZATOK, mert nem tudhatjátok..." azon vagyok, hogy minél őszintébben és mélyebben megéljem katolikusságomat, és ehhez szerintem az eddig megadott hagyományos módszerek bőven elegek. Ha pedig válaszút elé kerülök, majd döntök akkor.
Amikor megválasztották Ferenc pápát egy olyan természetes mélyről jövő örömöt éreztem, de aztán eszembe jutott, hogy a NAGY FIGYELMEZTETÉS OLDAL azt mondta róla, hogy NEM SZABAD SZERETNI. De könyörgöm, MÉG MEG SEM SZÓLALT akkor. Jézus is azt mondta, hogy gyümölcséről ismerszik meg a fa. Hogyan alkossak véleményt valakiről, ha meg sem szólalt, szinte nem is láttam. Ez betett. Én nem tudok ilyen bizalmatlanul élni, és rettegve hinni. Az én mesterem nekem nem ezt tanította.
Természeti csapások pedig mindíg voltak. A múltkorában láttam, hogy az 1700-1800-as években Magyarországon mekkora ártere volt a folyóknak. Szerintem ahhoz képest nem is szólhatunk semmit. A bajok nem változtak azóta se, csak a hírcsatornák bővültek ki.
Katolikusok véleményét kérdezted. Ez volt az egyiküké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!