Mi a véleményetek a nagyfigyelmeztetés oldalról?
A katolikusok válaszát várom!
Köszönöm!
Katolikus vagyok, de erről az oldalról nem is hallottam.
Nem hiszem, hogy ez katolikus oldal lenne.
Nézd a Magyar Kurir oldalán, elolvashatod, hogy mit írnak róla a püspökök. Egyértelműen azt mondják, hogy nem Isten szól ezen a látnokon keresztül, mert félelmet, kelt. Azonkívül a katolikus egyházban, ha valaki látomásokat kap, alá kell vennie magát bizonyos vizsgálatoknak. Pszichológiai stb. Ez a bizonyos látnoknő nem hajlandó semmi ilyesmire, tehát alázat az nuku.
Ezek után én nem hiszem, hogy hiteles lenne.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, hiába mondja magáról, hogy katolikus, de nem hiteles.
Egyrészt Székely János püspök atya is írt róla, amit már linkeltek. Másfelől az idei csíksomlyói búcsún Ternyák Csaba egri érsek is tett ilyen irányba utalást. Sajnos nem tudom pontosan idézni, de nagyjából azt mondta, hogy aki teljes életét Krisztusra bízza, annak nincs szüksége se jóslatokra, se "nagyfigyelmeztetésekre".
Szia!
Én is hívő (nem elvakult) katolikus vagyok. :)
Én a kezdetektől fogva figyelem ezt az oldalt. Bár eléggé megoszlik róla az emberek véleménye, én eddig még nem találtam az üzenetek között olyan dolgot, ami ellent mondana hitünknek, és a Bibliának. Természetesen NEM AZ ÜZENETEKBEN HISZEK, viszont megdöbbentő, hogy eddig minden, ami szerepelt közöttük, beigazolódott (pl. Szíria, XVI. Benedek lemondása, a mostani árvíz, stb.).
És ha jobban belegondolunk: mint ahogy régen is voltak próféták, miért ne lehetnének napjainkban is? Soha semmi nem volt még benne, ami ellent mondana Jézus tanításának, és ha megfigyeled, a lényeg mindig ugyanaz: imádkozzatok! Minden a mi hitünkért, és üdvösségünkért van benne... Ha valamikor is olyat olvasnék benne, ami ellentétes lenne hitemmel, természetesen nem olvasnám tovább (ám sajnos vagy szerencsére egyre inkább valósnak tartom)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!