Miért jó római katolikusnak lenni?
Sajnálom azokat akik nem ismerik el Máriát közbenjárónknak és nem tisztelik.
A tíz parancsolatban is benne van, hogy atyádat és anyádat tiszteld, Jézus anyját miért ne tisztelhetnénk? Imádkozhatunk Szentekhez, csak Ő hozzá nem? A leghatalmasabb Szent is elmarad mögötte, mivel Szűz Mária volt az egyetlen bűn nélküli ember a földön.
Ő is teljesen Isten akarata alá rendelte magát és egész életét, mint Jézus.
A medjugorjei jelenésekkel kapcsolatban pedig én sem vagyok híve az ilyen misztikus dolgoknak, mert sok embert be lehet csapni ilyenekkel, de medjugorjéval kapcsolatosan tudok ajánlani én is egy könyvet, ingyenes és ha valaki elolvassa talán ráébred, hogy szó sincs átverésről.
Címe: Nyissátok meg szíveteket Szűz Mária, a "Béke Királynője" előtt
(ISBN 963 400 3397)
Egy részlet a könyvből:
" A Madonna mondta: "Az embereknek jobb a templomban lenni és imádkozni, mint kíváncsiságból itt lenni."
A Vatikán elrendelte a medjugorjei Mária-jelenések felülvizsgálatát. Csak meg kell nézni a Youtube-on egy videót Mirjana Soldoról, és akkor minden érthetővé válik.
A videón látni, amint Mirjana a Szűzanyával beszélget, és látszik az arcán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!