Istent hogyan érthetnénk meg?
Ez eléggé úgy hangzik, mint egy általánosítás. Mellesleg ha már belemegyünk, ez pont fordítva igaz.
A férfiak azok, akik minden ok nélkül szeretnek és a nők mérlegelik folyton, hogy kit érdemes választani. De sebaj.
Istent pedig azért nem értjük, mert fiktív személy.
ma 12:13
Nem fiktív, csak az emberek fikcióra kicsinyítik le, hogy megpróbálják megérteni és ez hiba. Isten az amit magad körül látsz, de hívhatod univerzumnak is, tök lényegtelen.
Csak szellemmel. Lélekkel (értelem, érzelem, akarat) sehogyan. Ezért minden közeledés Isten felé, ami a fenti 3 dolgot (azaz a lelket) használja, nem fogja elérni a célját.
ui. Zita, a Jehova tanúi mit mondanak róla? :D :D Úgyis ezt szeretnéd majd leírni....
Én pasi vagyok,de ilyen hímsoviniszta írást se láttam még!
"A férfiak értelemmel, a nők érzelemmel döntenek. "
Mázlid Van hogy nem férfi vagy,mert ilyen látásmóddal életbe nem lenne párod.
http://www.youtube.com/watch?v=-nSMi0whFEA
Bocsi ez a videó nem pont Istenről szól, de a problémáról, és angolul van, de ha kicsit beszélsz angolul, akkor már megérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!