Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az minek a jele, hogy a...

Az minek a jele, hogy a konfirmáció után összeestem a templomban?

Figyelt kérdés
Vége lett a konfirmációnak, a pap még beszélt, én állva maradtam a közösség előtt: minden elhomályosult, és összeestem. Elkezdtek pofozgatni, és én mindent láttam, hallottam, de semmit sem éreztem, mert külső megfigyelő lettem. Olyan kellemes "állapot" volt. Aztán három perc után, amikor vízzel locsoltak, felkeltem.

2013. máj. 20. 11:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"... békesség Istentől ..." (Fil. 1:2)

A járatos oktató szokta mondani, hogy álláskor egy a lábfejek egy kicsit legyenek távolabb egymástól. Az angol királyi családnak ezt külön tanítják, mert sok ünnepségen kell állniuk. Reggel nagyobb csészéből idd a teát vagy a tejes kávék, kakaó után még igyál. A monoton beszéd, álmosító hatású. Amint ezt észreveszed, azonnal mélyeket kell lélegezni. A mozdulatlan állásban folyadék veszteség következtében az agyba áramló vér lecsökken. Emiatt oxigén hiány lép fel, ami ájulást eredményez.

A magyarban a Lélek - a lélegzeni igével van kapcsolatban.

A konfirmáció Pünkösdkor van. Itt érvényes az Ige:

Jn 20,22 És mikor ezt mondta, rájuk lehelle, és monda nékik: Vegyetek Szent Lelket:

Ahogy ezt kimondod, már sóhajtasz is egy nagyot! Elvégre Isten dicsőségére imát is csak akkor tudunk mondani, ha nagy levegőt veszünk, és a kiáramló levegő révén tudunk beszélni, hangosan imádkozni.

Barátsággal:

Fekete Bárány

2013. máj. 21. 11:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Velem ez egy temetésen történt, amikor is álltam egy helyben, majd elkezdett "zsibbadni" a fejem, majd enyhén fájni. Utána jött a szédülés és elsötétedett minden. Csak csillagokat láttam. Iskolai évnyitón is megtörtént velem. Hogy lehetek ilyen szerencsétlen eset...
2015. ápr. 24. 17:07
 13/13 anonim válasza:

Velem egyszer a templomban történt ilyen. Már az Istentisztelet elején elég rosszul voltam, de nem mentem ki. Majd aztán a végén, amikor a Mi Atyánkat mondtuk, akkor elájultam. Olyan volt, mintha aludnék...arra "keltem" fel, hogy pofozgatnak, és a nevemet mondják. Aztán megmérték a vérnyomásom, túl alacsony volt😃

14/L

2016. ápr. 10. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.